Låt jobben komma till dig

 

Nu kan du som student eller junior jurist äntligen låta jobben komma till dig. Genom att skapa ett konto på Juristjobben (klicka på registrera-knappen högst upp till höger) kan du med några få klick ställa in en jobbevakning för precis de jobben du är ute efter. Välj om du vill bli notifierad varje dag, varje vecka eller månadsvis.

Utöver att sätta en skräddarsydd jobbevakning kan du med ett konto hos oss även spara dina favoritannonser och söka de jobb som arbetsgivarna använder vårt rekryteringssystem till. När du registrerar ditt CV gör du dig dessutom tillgänglig för headhunters!

Vi hoppas att du kommer att gilla våra nya funktioner!

 

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram