Ambassaden i Berlin 2418 visningar

Det här företaget har inga aktuella annonser

Ambassaden i Berlin

Tyskland är EU:s största land och tongivande inom det europeiska samarbetet. De svensk-tyska förbindelserna är mycket goda och omfattar samarbeten inom en rad områden som är centrala för utvecklingen i Sverige, Tyskland och Europa. En av ambassadens huvuduppgifter är att främja detta samarbete. Den dagliga verksamheten på ambassaden berör stora delar av det tyska och svenska samhällslivet såsom politik, ekonomi, näringsliv och kultur. Den rör också stöd till svenska medborgare. Bland de frågor som väntas stå i fokus för verksamheten under 2016 märks särskilt den internationella flyktingkrisen.

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram