Falkenborn söker jurist med intresse för kommersiell hyresrätt 120 visningar0 ansökningar

Falkenborn Advokatbyrå är en exklusiv nischbyrå inom fastighetsbranschen, rankad i Chambers sedan många år. Vi jobbar huvudsakligen med fastighets­transaktioner, kommersiell hyresrätt och tvistelösning. Bland våra klienter finns ledande fastighets­bolag, fonder och några av Sveriges största kapitalförvaltare.

Kvalitet i arbetet är vår högsta prioritet. Vi har därför valt att satsa på hög specialisering och ett stort internt och externt kunskapsutbyte. Hos oss kommer du att arbeta nära klienter och mer seniora kollegor. Vi fokuserar dessutom – sedan länge – på långsiktig utveckling hos våra anställda och en sund balans mellan arbete och privatliv, något vi är stolta över och som vi gärna berättar mer om!

Vår marknadsposition, våra spännande ärenden och vårt fokus på en hållbar karriär gör oss till ett unikt och attraktivt alternativ bland byråer.

Jurist med erfarenhet av kommersiell hyresrätt

Vi söker ytterligare en jurist till vårt team inom kommersiell hyresrätt. Du kommer i huvudsak att arbeta med avtalsskrivning och rådgivning i hyresärenden, men även med andra slags frågor som är relevanta för fastighetsbolag och med allmän affärsjuridik.

Vi söker dig med två till fem års erfarenhet av arbete med kommersiell hyresrätt, t.ex. från advokatbyrå eller fastighetsbolag. Om du har erfarenhet av entreprenadrätt, miljörätt eller tvistelösning är det också meriterande. Du får gärna vara advokat men det är inget krav, rollen kan anpassas utifrån din erfarenhet.

Vi söker dig med mycket goda studiemeriter, en välutvecklad språkkänsla och ett gott omdöme. Vidare behöver du vara driven, kreativ och noggrann. Det är viktigt att du har ett intresse för våra klienter. För att trivas på Falkenborn bör du också ha ett genuint intresse för juridik. Hos oss har vi korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka verksamheten, och vi vill även att du är med och driver byrån tillsammans med oss.

Vill du veta mer om tjänsten eller om oss? Ring Magnus Ahlström, advokat och ansvarig delägare för kommersiell hyresrätt (070-348 40 66). Mer om byrån hittar du på vår hemsida och Linkedin.

___________________________________

Vi vill ha din ansökan senast den 7 februari 2023, men rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan (personligt brev, CV, betyg och andra relevanta utlåtanden) skickar du till lena.dahlberg@falkenborn.se

 

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

Falkenborn är en exklusiv nischbyrå som kan fastighetsfrågor. Vi har stor branschkännedom och juridisk spetskompetens på området, med primär fokus på fastighetstransaktioner, kommersiella hyresavtal och tvistelösning. Bland våra klienter finns ledande fastighetsbolag, fonder och några av Sveriges största kapitalförvaltare.

Byrån startade år 2010, med målsättningen att vara nytänkande och leverera rådgivning av högsta kvalitet på ett enkelt och trevligt sätt. Dessa tankar präglar fortfarande vårt dagliga arbete och vision framåt.

Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram