Falkenborn Advokatbyrå 1006 visningar

Det här företaget har inga aktuella annonser

Falkenborn Advokatbyrå

Falkenborn är en exklusiv nischbyrå som kan fastighetsfrågor. Vi har stor branschkännedom och juridisk spetskompetens på området, med primär fokus på fastighetstransaktioner, kommersiella hyresavtal och tvistelösning. Bland våra klienter finns ledande fastighetsbolag, fonder och några av Sveriges största kapitalförvaltare.

Byrån startade år 2010, med målsättningen att vara nytänkande och leverera rådgivning av högsta kvalitet på ett enkelt och trevligt sätt. Dessa tankar präglar fortfarande vårt dagliga arbete och vision framåt.

Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram