Falkenborn Advokatbyrå söker juriststudent för extraarbete 486 visningar0 ansökningar

Falkenborn Advokatbyrå är en exklusiv nischbyrå verksam inom fastighetsbranschen med särskild tonvikt på fastighetstransaktioner, kommersiell hyresrätt och tvistelösning. Falkenborn är en ung och jämställd organisation, som erbjuder våra medarbetare delaktighet, långsiktig utveckling och respekt för individen.  Vi är för nuvarande 13 jurister varav sex advokater och sju biträdande jurister, baserade i Stockholm. Våra klienter är framför allt ledande fastighetsbolag, fonder och några av Sveriges största kapitalförvaltare.

Tjänsten kommer bestå i att bistå våra jurister med diverse administrativa uppgifter. Dessa innefattar exempelvis kopiering, skanning och arkivering av dokument, korrekturläsning, budhantering, framtagande av presentationsmaterial i Powerpoint och dokumenthantering i Word och Excel. Från och till behöver vi även hjälp i vårt bibliotek och i samband med möten. Omfattningen är preliminärt två eftermiddagar i veckan (kl. 13:00-17:00) med möjlighet till flexibilitet för anpassning till studierna.

Vi söker dig som studerar på juristprogrammet och som vill få en inblick i livet på en affärsjuridisk byrå. Vi ser gärna att du är självständig, social, positiv och noggrann. Du måste ha fullgjort minst 3 godkända terminer på juristprogrammet. Tidigare erfarenhet från administrativt arbete och/eller serviceyrke är meriterande men inget krav.

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev och betyg. Ansökan skickar du till info@falkenborn.se. Vi vill ha din ansökan senast den 19 november 2021, men rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. För mer information och eventuella frågor kontakta Linn Gröndahl, 073-082 57 52.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

Falkenborn är en exklusiv nischbyrå som kan fastighetsfrågor. Vi har stor branschkännedom och juridisk spetskompetens på området, med primär fokus på fastighetstransaktioner, kommersiella hyresavtal och tvistelösning. Bland våra klienter finns ledande fastighetsbolag, fonder och några av Sveriges största kapitalförvaltare.

Byrån startade år 2010, med målsättningen att vara nytänkande och leverera rådgivning av högsta kvalitet på ett enkelt och trevligt sätt. Dessa tankar präglar fortfarande vårt dagliga arbete och vision framåt.

Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram