Falkenborn Advokatbyrå söker jurist 742 visningar0 ansökningar

Vi söker en biträdande jurist med intresse för tvistelösning.

Vi arbetar inom fastighetsbranschen. Våra klienter utgörs framför allt av ledande fastighetsbolag, fonder och Sveriges största kapitalförvaltare. En stor del av vår verksamhet går ut på att bistå våra klienter vid deras fastighetstransaktioner, men vi hjälper även till med löpande frågor, exempelvis hyresärenden och andra avtals- och bolagsrättsliga frågor. Vidare företräder vi våra klienter i domstolsprocesser och andra slags tvister.

Hos Falkenborn är balans mellan arbete och fritid en hörnpelare, vilket till exempel innebär att vi arbetar färre timmar i veckan än våra konkurrenter. Detta i kombination med vår marknadsposition samt våra ärendens komplexa och utmanande karaktär gör oss till ett unikt och attraktivt alternativ. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett genuint intresse för juridik, men också att du vill delta aktivt i verksamhetens utveckling.

Vi söker nu en person som i första hand vill arbeta med tvistelösning samt löpande juridiska frågor. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet efter examen.

Du är en driven och social person med goda studiemeriter och vitsord, som har höga krav på kvaliteten och omsorgen i ditt arbete. Tingsmeritering eller annan domstolserfarenhet är en fördel.

Vill du veta mer om oss eller om tjänsten? Kontakta Lena Rönnblad Westrup på telefon 070-348 82 45 eller e-post lena.westrup@falkenborn.se.

_____________________________

Vi vill ha din ansökan senast den 25 november 2019, men rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan, betyg från juristprogrammet, andra relevanta betyg och intyg skickar du per e-post till karin.vellas@falkenborn.se.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Falkenborn Advokatbyrå är en exklusiv nischbyrå verksam inom fastighetsbranschen med särskild tonvikt på fastighetstransaktioner och hyresrätt. Två hörnpelare för vår verksamhet är att leverera juridiska tjänster av högsta kvalitet och att ha en sund balans mellan arbete och privatliv. Vi arbetar på uppdrag av ledande fastighetsbolag med stora fastighetstransaktioner, men har ändå tid för familj och fritidsintressen.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram