Wistrand söker biträdande jurister med intresse för fastighetsjuridik 196 visningar0 ansökningar

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet. Wistrand har en stark ställning på den svenska fastighetsmarknaden och har i många år haft en ledande transaktionsvolym. Vi bistår svenska och internationella klienter vid samtliga typer av fastighetsrättsrelaterade ärenden såsom t.ex. ombildningstransaktioner, projekt och entreprenad och konsultjuridik inom byggsektorn, exploateringar, omstruktureringar och fastighetsrelaterade tvister. Läs mer på wistrand.se

På Wistrand bidrar alla medarbetare till en öppen, trevlig och inkluderande arbetsplats där vi välkomnar olika personligheter med en hög grad av individualitet. Vi ger varje medarbetare möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och påverka sin karriärutveckling genom utbildning, stöd av handledare och tidig klientkontakt.

Till vårt fastighetsteam i Stockholm söker vi biträdande jurister som vill arbeta med allt från fastighets-M&A till olika typer av fastighetsprojekt, kommersiell hyresrätt, entreprenadjuridik, löpande fastighetsrättslig rådgivning samt fastighetsrelaterade tvister.

Vem är du?

Vi söker dig som nyligen tagit juristexamen och har ett stort intresse för fastighetsjuridik. Du har hög juridisk kompetens och en affärs- och lösningsorienterad inställning samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt.

 Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 17 mars 2023. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer sker fortlöpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Birgitta Holmin, HR‑ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se.

Välkommen till Wistrand!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges största affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi biträder våra klienter i allt från större transaktioner till löpande rådgivning i våra klienters dagliga verksamhet.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram