Vasa Advokatbyrå söker en juristassistent 303 visningar0 ansökningar

Vasa Advokatbyrå är en allmänpraktiserande byrå med uppdrag inom främst entreprenadrätt, kommersiell hyresrätt, bostadsjuridik och försäkringsrätt. Vi är en mindre byrå med familjär känsla och här kommer du snabbt i kontakt med juridiken i verkligheten. Vårt huvudkontor är beläget mitt i Stockholm på Östermalm.

Vasa Advokatbyrå AB växer och är nu i behov av en juristassistent att utöka vårat team med. Idag är vi totalt fyra medarbetare på kontoret; två advokater och två jurister samt två medarbetare som arbetar på distans med marknadsföring. Vi erbjuder en deltidstjänst där man arbetar minst två heldagar i veckan.

Arbetsuppgifterna för en juristassistent består av sedvanligt juridiskt arbete samt administrativt arbete. I arbetsuppgifterna ingår exempelvis att skriva PM och rättsutredningar, kontakt med myndigheter, domstolar och försäkringsbolag, fakturering, ärendehantering samt svara i telefon.

Vi söker dig som vill arbeta vid sidan om studierna och har ett genuint intresse för våra verksamhetsområden. Du ska vara redo att ta dig an ett stort eget ansvar och du ska vara intresserad av att arbeta i en positiv miljö där alla hjälps åt och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Du ska vilja lära dig och utvecklas.

Vi ser gärna att du har läst och tenterat av minst termin 5 på juristprogrammet. Kunskaper inom ekonomi och bokföring är meriterande men inget krav.

Vi på Vasa Advokatbyrå AB ser fram emot din ansökan! Skicka med personligt brev, CV samt betygsutdrag från juristprogrammet. Märk din ansökan ”Juristassistent” och skicka ansökan till sandra.wessberg@vasaadvokat.se. Intervjuer och urval sker löpande.

Har du några frågor angående tjänsten kan du höra av dig på adressen ovan.

Dela annonsen
För de allra flesta människor är behovet av att komma i kontakt med en advokat något som inte uppstår speciellt ofta i livet. Det är en situation som uppstått där känslor, ekonomi eller principer är inblandade. Då vi på Vasa Advokatbyrå tar oss an ett nytt uppdrag är det första vi tar reda på vad klientens motiv till kontakten med advokatbyrån är. Utan denna kännedom skulle byrån aldrig uppnå framgång. Det viktigaste för oss är synonymt med vad som är viktigast för klienten.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram