ULFSDOTTER LAW SÖKER SOMMARNOTARIER FÖR SOMMAREN 2024 245 visningar0 ansökningar

Om oss

Ulfsdotter Law är en affärsjuridisk advokatfirma specialiserad inom det upphandlingsrättsliga området. Vi tillhandahåller strategisk upphandlingsrätttslig rådgivning och vårt mål är att hjälpa våra klienter att göra bra offentliga affärer. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler ett stenkast från Nybroviken.

Vår arbetsplats

Vi är en jämställd och jämlik arbetsplats med ett inkluderande arbetssätt där vi alla hjälps åt. Arbetet hos oss sker i huvudsak i team och tillsammans arbetar vi med upphandlingsrätt i alla tänkbara former. Vi på Ulfsdotter Law strävar efter en sund balans mellan privatliv och arbete. Eftersom vi är en liten arbetsplats med mycket god och trevlig stämning är det viktigt att du passar in hos oss – att du är rätt person är viktigare för oss än att du har betyget AB i alla ämnen.

Vi har mycket att göra och behöver vara fler. Därför söker vi nu följande.

En till två sommarnotarier 2024 – en period om sex veckor

Ulfsdotter Law söker en till två sommarnotarier för perioden från och med den 17 juni till och med den 26 juli 2024. För att komma i fråga för tjänst som sommarnotarie ska du helst minst ha läst till och med termin sju eller åtta på juristprogrammet. Ett absolut minimum är att du ska ha läst till och med termin sex.

Du ska vara nyfiken på och intresserad av arbetet på en affärsjuridisk byrå och framför allt på arbetet som upphandlingsjurist, vara öppen och gilla att arbeta i team. Vidare ska du ha bra betyg och fina vitsord från andra arbetsplatser (som inte behöver vara inom det juridiska området). Vi värdesätter också att du har något annat engangemang utöver studierna, såsom erfarenhet från föreningsliv, idrottsrörelse etc.

För att din sommarnotarieperiod ska bli så givande som möjligt tilldelas du en handledare som vägleder dig i det löpande arbetet och ger dig kontinuerlig feedback. Som sommarnotarie kommer du att få arbeta med oss i ärenden av varierande karaktär.

Din ansökan

Om du tror att du passar in som sommarnotarie hos oss är du välkommen med din ansökan till jobb@ulfsdotterlaw.com. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta intyg och betyg.

Ange ”Ansökan Sommarnotarie” i rubriken i ditt ansökningsmejl.

Sista dag för ansökan till sommarnotarietjänsterna är fredag den 16 februari 2024. Urval sker dock löpande, se därför till att komma in med din ansökan så snart som möjligt.

Frågor

Om du vill veta mer om oss eller har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår kontorschef, Alice von Zeipel, på 072-50 77 320.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Ulfsdotter Law är en affärsjuridisk advokatfirma specialiserad inom det upphandlingsrättsliga området. Vi tillhandahåller strategisk upphandlingsrättslig rådgivning och vårt mål är att hjälpa våra klienter att göra bra offentliga affärer. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler mitt i Biblioteksstan, ett stenkast från Nybroviken.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram