Skeppsbron Skatt växer inom Compensation & Benefits/Incitamentsprogram! 162 visningar0 ansökningar

Vi söker juniora medarbetare till vårt kontor i Stockholm som vill vara med och expandera vårt erbjudande inom Comp&Ben/Incitamentsprogram.

Skeppsbron Skatts målsättning är att utveckla och erbjuda marknadens bästa tjänster inom Comp&Ben med fokus på incitamentsprogram. Vi upplever en stark efterfrågan på våra tjänster och söker därför juniora medarbetare till vårt team, med start så snart som möjligt.

Gruppen består idag av fem personer och vi söker dig som är nyutexaminerad eller med 1-2 års erfarenhet av rådgivning på revisionsbyrå, Skatteverket, advokatbyrå eller företag.  I vår sammansvetsade grupp får du jobba tillsammans med kollegor med mångårig erfarenhet inom området. Samarbete och öppenhet står i fokus och vi delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter.

Vem är du?
Du är genuint intresserad av främst skatterättsliga men även andra frågeställningar inom området och av att lära dig mer. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Som person är du nyfiken, ansvarsfull, ambitiös, noggrann och du gillar att samarbeta. Du kan vara i slutet av dina juridikstudier eller nyligen ha påbörjat din resa som (skatte)jurist. Du kan se fram emot stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter och en rolig arbetsplats, med goda möjligheter att göra din röst hörd och påverka hur din yrkesroll utvecklas.

Vilka är vi?
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 80 jurister vid våra kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Genom sammanslagningen med Aspia är vi en del av Sveriges nya marknadsledande partner för företagsnära tjänster. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag samt organisationer.

Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Du får möjlighet att fortsätta utvecklas tillsammans med några av Sveriges mest erfarna och respekterade skatterådgivare. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoende ställning bidrar till vår unika position på marknaden.

Vi arbetar främst med stora och medelstora företag, inom alla branscher. Genom vårt medlemskap i Taxand, världens främsta internationella nätverk av oberoende skatterådgivare, kan vi erbjuda oberoende lokal rådgivning varhelst i världen våra kunder är etablerade.

Skeppsbron Skatts Comp&Ben/incitamentsgrupp erbjuder full service vad det gäller design, utformning, implementering och analys av incitamentsprogram. Besök gärna vår hemsida för mer information, samt titta på våra filmer där vi i Comp&Ben-gruppen berättar om incitamentsprogram: https://skeppsbronskatt.se/tjanster/kompetenser/incitamentsprogram/

Ansök redan idag!
Ansökningshandlingar (CV och personligt brev) skickas snarast till: karriar@skeppsbronskatt.se

Sista ansökningsdag 28 februari.

Vid frågor, kontakta Björn Johansson eller Alina Lundberg.

Björn Johansson
Tel. 073 640 91 25
bjorn.johansson@skeppsbronskatt.se

Alina Lundberg
tel. 072 601 41 60
alina.lundberg@skeppsbronskatt.se

Välkommen till Skeppsbron Skatt!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag och har 80 medarbetare i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss till företag i alla branscher. Härutöver är vi framgångsrika i skräddarsydd rådgivning till företag med global verksamhet, samt kvalificerad rådgivning inom området Compensation & Benefits. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram