Senior Associate till Dispute & Regulatory 288 visningar0 ansökningar

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom de flesta av affärsjuridikens områden. Delphis specialistkompetenser inom flera områden rankas bland de främsta i Sverige och ett stort antal jurister hos oss är rankade som ledande hos rankinginstituten Chambers and Partners och Legal500. Delphi har, som första advokatbyrå i Sverige, blivit certifierad som en mycket bra arbetsplats enligt Great Place to Works internationella standard. 2023 blev vi utsedda till Årets Advokatbyrå och vi har även flera gånger blivit belönade med Justitiapriset för vårt arbete med jämställdhet.

Du blir en del av ett framgångsrikt team

Vi söker dig, som efter fullgjord notarietjänstgöring, har arbetat några år med kommersiell tvistlösning på advokatbyrå eller domstol och som är intresserad av en framtid som processjurist hos en tvistlösningsavdelning som rankas som en av de främsta i Sverige. Du kommer att få arbeta med intressanta och utmanande uppdrag eftersom vi företräder klienter såväl i domstol som i svenska och internationella skiljeförfaranden.

Du trivs i rådgivarrollen

För att lyckas i rollen har du ett genuint intresse för juridik. Du trivs eller vill utvecklas i rådgivarrollen. Eftersom en stor del av vår verksamhet är internationell ser vi gärna att du har mycket goda kunskaper i engelska och är intresserad av att driva processer på engelska.

På Delphi strävar vi ständigt efter att bli vassare samt att utvärdera vad vi gör och hur vi gör det, för att inte fastna i gamla tankebanor. Tycker du att det är roligt kommer du att trivas på Delphi.

Vad vi erbjuder dig

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och det är de som gör att vi kan leverera högkvalitativ rådgivning till våra klienter. Därför är det viktigt för oss att vara en arbetsplats där våra medarbetare trivs, utvecklas och utmanas.

På Delphi arbetar vi i små team med hög partnernärvaro. Du kommer dels att arbeta tillsammans med seniora kollegor, dels driva ärenden självständigt. Hos oss får du arbeta med många spännande företag och uppdrag tillsammans med flera av landets främsta affärsjurister.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och hos oss får du stöd i att uppnå din fulla potential som jurist och rådgivare. Hos oss får du också möjlighet att utveckla dina färdigheter i ledarskap och affärsutveckling genom vårt utbildningsprogram Delphi Academy. Du kommer att vara en del av vårt arbete med att ständigt vidareutveckla vårt erbjudande. Vi strävar efter att alltid ligga i framkant och uppmuntrar till nya idéer och sätt som driver byrån framåt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Talent Manager Amanda Lundblad på amanda.lundblad@delphi.se eller Sverker Bonde, ansvarig för Dispute & Regulatory-gruppen, sverker.bonde@delphi.se.

Vi rekryterar löpande så ansök redan idag.

Välkommen till Delphi!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom de flesta av affärsjuridikens områden. Vi är totalt 195 medarbetare, varav fler än 150 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.

Genom att korsa djup affärsförståelse med nya smartare sätt att tänka, skräddarsyr vi vår service, expertis och erbjudanden efter våra klienters olika behov. Vi ger tydliga råd och rekommendationer baserade på varje klients unika affärsutmaning och är en strategisk samarbetspartner till våra klienter. Vi driver utvecklingen framåt och utmanar varandra, våra klienter och branschen med den bästa affären som mål.

Valet av affärsjuridisk partner är idag viktigare än någonsin. I en värld som ständigt förändras behöver klienterna någon som tar sig tid att förstå hur politiska, tekniska och samhälleliga faktorer påverkar dem. Vi har samma starka driv oavsett om det gäller företagsförvärv eller frågor rörande bank, finans och aktiemarknad, eller processer i domstol och skiljeförfaranden eller om det gäller att hjälpa till med frågor inom offentlig upphandling, miljörätt och fastighetsrätt eller IT, tech och immaterialrätt. Hos oss får våra klienter en samarbetspartner som har drivkraften och kompetensen som krävs för att förstå varje klients värld och hjälper dem att fatta framgångsrika beslut. 

Vi är en annorlunda advokatbyrå. Vi vågar tänka nytt. Vi vågar gå vår egen väg. 
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram