Nyexaminerade jurister till M&A och Private Equity samt Fonder och Investeringar på Wigge & Partners 173 visningar0 ansökningar

Wigge & Partners är en ledande affärsjuridisk boutiquebyrå med fokus på transaktioner. Som en modern advokatbyrå kombinerar vi entreprenöriell drivkraft och engagemang med solid juridisk kunskap, lyhördhet och en sund företagskultur.

Vi drivs av glädjen i att göra affärer och av att skapa långsiktiga relationer och vi växer starkt. Våra medarbetare utgör kärnan i vår verksamhet och vi lägger stor vikt vid att erbjuda en stimulerande och öppen arbetsmiljö där kommersiella jurister utvecklas.

Wigge & Partners har sedan starten 2015 haft en kraftig tillväxt, och vi är idag ca 50 medarbetare. Vi fortsätter att expandera och söker nu ytterligare talangfulla juniora associates till våra verksamhetsgrupper för M&A och Private Equity samt Fonder och Investeringar.

Vi söker dig som nyligen har tagit, eller är på väg att ta juristexamen eller som därutöver också är tingsmeriterad eller har kortare erfarenhet som associate på advokatbyrå. Som sökande bör du ha utmärkta betyg från juristlinjen och ett genuint intresse för affärer, samt lockas av att arbeta i ett team med stark lagkänsla och framåtanda.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Anders Morén på 0720-62 60 56, Anders.Moren@wiggepartners.se. Sista ansökningsdag är 31 maj och tillträde till tjänsten sker i september 2023. Pågår dina studier även under höstterminen 2023 kan tillträde dock även ske senare.

Urval sker löpande så skicka din ansökan, tillsammans med betygshandlingar, till info@wiggepartners.se redan idag.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Wigge & Partners är en ledande affärsjuridisk boutiquebyrå med fokus på transaktioner. Som en modern advokatbyrå kombinerar vi entreprenöriell drivkraft och engagemang med solid juridisk kunskap, lyhördhet och en sund företagskultur.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram