NYEXAMINERAD JURIST MED START 2024 183 visningar0 ansökningar

På KANTER Advokatbyrå arbetar vi med högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning inom Corporate/M&A, immaterialrätt/IT och tvistlösning. Hos oss är det av yttersta vikt med ett bra arbetsklimat, god kollegialitet och delaktighet från alla medarbetare. Vi rekryterar långsiktigt och bevisar dagligen att det är möjligt att kombinera en utvecklande och spännande karriär på advokatbyrå med ett hållbart arbetsliv.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att arbeta brett inom flera olika rättsområden, där du stödjer olika expertgrupper på byrån under din första tid som examinerad jurist. Vi tror på att mindre och mer initierade team ger ett bättre resultat för klienten – på KANTER arbetar du därför nära delägare och mer seniora biträdande jurister med chans till klientkontakt från start. Efter ett par års erfarenhet får du möjlighet att inrikta dig mot ett eller ett par juridiska områden.

Vi söker

KANTER växer och vi söker nu en nyexaminerad biträdande jurist med tillträde i början av 2024. Vi vill att du som söker har mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift. Du har goda akademiska meriter, affärsmässighet och en personlighet som ligger i linje med våra värderingar och vår företagskultur. Vi vill knyta till oss personer som är skickliga jurister och samtidigt har de personliga egenskaper vi söker; samarbetsförmåga, prestigelöshet och engagemang.

Perfect match?

Skicka fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) till career@kntr.se senast den 30 november 2023. Urval sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor angående tjänsten besvaras av Sarah Tabrizi, COO, på tabrizi@kntr.se, tel. 070 558 93 00 eller av Caroline von Heidenstam, Partner, på heidenstam@kntr.se, tel. 070 661 57 60.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela annonsen
KANTER är en advokatbyrå med huvudsakligt fokus på Corporate/M&A, immaterialrätt/IT och tvistlösning. Byrån har även specialistkompetens inom andra verksamhetsområden, bl.a. arbetsrätt, fastighetsrätt och finansiering. I dagsläget är vi cirka 40 medarbetare.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram