Jurist till mindre byrå under tillväxt 322 visningar0 ansökningar

Juristbyrå i tillväxtfasen söker dig som vill arbeta med familjerätt och tvistemål. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar.

Vi tror att du har goda meriter samt är noggrann i ditt arbete. Som person är du lyhörd, empatisk och brinner för att göra skillnad för våra klienter som söker byråns hjälp i kritiska skeenden i deras liv.

Tjänsten kan förläggas i Göteborg eller Malmö.

Vi välkomnar ansökan som gärna får innehålla CV, personligt brev och resultatintyg.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Med bas i Göteborg och Malmö hjälper vi klienter i hela landet! Vi utlovar transparens och en ärlig bedömning av förutsättningarna i just Ditt ärende. Vårt mål är alltid att Du når Dina!
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram