Junior biträdande jurist till Eversheds Sutherland 303 visningar0 ansökningar

Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och sysselsätter globalt över 3 000 jurister fördelade på fler än 70 kontor i mer än 30 länder. Advokatbyrån rankas regelbundet som en av de tio-femton ledande globala advokatbyråerna och som nummer två i Storbritannien av Thomson Reuters UK Law Firm Brand Index 2022.

Kontoret i Stockholm har vuxit kraftigt de senaste åren, sysselsätter för närvarande ett sjuttiotal medarbetare och tillhandahåller branschspecifik expertis inom samtliga för byråns klienters centrala affärsjuridiska områden.

Eversheds Sutherland fortsätter att expandera i Stockholm och söker nu biträdande jurister för anställning till hösten.

 Din roll

Hos oss har du stora möjligheter att forma din karriär. Vår ambition är att ge dig verktygen du behöver för att komma dit du vill samt utrymme att välja inriktning och hitta din egen profil. För närvarande söker vi biträdande jurister till vårt M&A team. Som jurist i Eversheds Sutherlands M&A-team kommer du att vara en del av ett internationellt team bestående av ca 700 jurister och få möjlighet att regelbundet arbeta med kolleger runt om i världen i olika M&A-projekt.

 Vem är du?

Vi söker dig som är nyutexaminerad, ”sitter ting” eller har annan men begränsad arbetslivserfarenhet. Du behöver ha goda studieresultat samt utmärkta kunskaper i svenska och engelska.

Det är förstås inte bara dina formella meriter vi värdesätter, dina personliga egenskaper är minst lika viktiga. Dessutom är det viktigt för oss att du, förutom att vara ambitiös och engagerad, även har en hög social kompetens samt ett stort intresse för affärsjuridiken och advokatrollen. Du trivs och får energi i en internationell miljö, är prestigelös och noggrann i ditt arbete samt uppskattar att arbeta i team.

 Du erbjuds

Som jurist på Eversheds Sutherland erbjuds du ett mycket varierande, engagerande och roligt arbete på en av världens största internationella advokatbyråer. Möjligheter till arbete vid byråns andra kontor runt om i världen finns och uppmuntras. Vi satsar stort på kompetensutveckling i form av utbildning och mentorskap, samt eftersträvar dialog och feedback, allt för att du ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential. Advokatbyråns investeringar här sker alltid med fokus på långsiktig och ömsesidig framgång.

 Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan, inklusive CV, betyg och intyg, mm. Sista ansökningsdag är den 31 maj 2023. Urval sker löpande, ansök därför gärna redan idag! För frågor kring erbjudandet är du välkommen att kontakta Katarina Sohl via epost KatarinaSohl@eversheds-sutherland.se eller per telefon 072 401 91 72.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och sysselsätter globalt över 3 000 jurister fördelade på fler än 70 kontor i mer än 30 länder. Advokatbyrån anses vara bland de tio främsta i världen och har rankats som den ledande advokatbyrån i England av Acritas UK Law Firm Brand Index. Kontoret i Stockholm har vuxit kraftigt de senaste åren, sysselsätter för närvarande ett sextiotal medarbetare och tillhandahåller branschspecifik expertis inom samtliga för byråns klienters centrala affärsjuridiska områden.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram