IUNO söker juridikstudent 346 visningar0 ansökningar

Är du ambitiös? Vill du arbeta med spännande och utmanande ärenden med stora nationella och internationella kunder? Vill du omsätta teorier från dina studier i praktiken? Då är du kanske vår nya juridikstudent.

Få många utmaningar

Som juridikstudent hos IUNO ingår du i ett med specialister i Danmark, Sverige och Norge. Vi är rådgivare till stora och medelstora företag i Norden och övriga världen.

Som juridikstudent hos IUNO ställs du inför många utmaningar. Du har nära samarbete med det övriga teamet för att lösa komplexa kundproblem. Du hjälper till att förbereda rättsfall och hantera myndigheter och motparter. Och du kommer att få kundkontakt. Du får alltså många möjligheter att tillämpa dina kunskaper från juristutbildningen.

Vi litar på dig och du får ett stort ansvar när du hjälper våra kunder tillsammans med ditt team. I takt med att du och dina färdigheter utvecklas växer ditt ansvar, och det kommer att återspeglas i uppgifterna som landar på ditt bord. Redan nu får du därmed tillfälle att utveckla och forma din framtida karriär. Möjligheter finns alltid att få vägledning och sparring av några av de mest specialiserade juristerna i branschen.

Det är viktigt för oss att studentjobbet är förenligt med dina studier och tentor. Därför kommer dina arbetstider att vara flexibla och du samordnar dem med ditt team. Vanligtvis arbetar du cirka 15 timmar i veckan.

Notera skillnaden

Vi utmanar dagligen varandra och vårt vanetänkande när det dyker upp, för att skapa största möjliga värde för våra kunder. Dessutom är vi digitala ända ut i fingerspetsarna. Hos IUNO får du möjlighet och utrymme att utvecklas till en fulländad specialist med känsla för det kommersiella och ett starkt kundfokus.

Som specialister inom våra områden, med stora och medelstora företagskunder över hela världen, arbetar vi ofta med komplexa frågeställningar och snäva tidsramar.

Våra ambitioner och höga nivå av professionalism lyser tydligt igenom, och vår passion för verksamheten och våra kunder kan tydligt både ses och kännas. Vi lägger stor vikt vid att alla ska trivas, att vi kan ha en informell ton med varandra och med kunderna och att det är roligt att gå till jobbet – varje dag.

Vi är en annorlunda advokatbyrå och ser oss själva som ett stort team i ordets rätta bemärkelse. Den goda stämningen kan du uppleva direkt när du stiger över tröskeln. Och det är något våra kunder noterar och gläds åt.

Du kan lära känna oss lite närmare på se.iuno.law och på Facebook respektive Instagram, där vi kallas @iunosweden.

Lite om dig

  • Du läser på juristprogrammet
  • Du har kommersiell förståelse och är ambitiös
  • Du skriver felfri svenska och engelska
  • Du trivs med korta deadlines och ett högt tempo
  • Du har god digital och teknisk förståelse
  • Du gillar att tänka utanför boxen och utmana dig själv

Så ansöker du

Tryck på knappen ”Ansök” för att söka jobb som juriststudent.

Alla fält markerade med * måste fyllas i innan du kan skicka in din ansökan. Du kommer att få ett kvitto via e-post när din ansökan har mottagits.

Har du någon fråga om jobbet ringer du till Aage.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Din verksamhet har inte tid med misstag eller intetsägande svar. Du behöver specialister som känner till verksamhetens kärnbehov och kan skapa lösningar på de juridiska utmaningarna. Så kan du fokusera på det mest väsentliga, nämligen din verksamhet. Hos IUNO kompromissar vi inte med den professionella kvaliteten. Vi tror på specialisering och åtar oss endast ämnesområden där vi har det nödvändiga expertkunnandet. Vi lever i en global verklighet. Dessvärre har reglerna inte följt med. Hos IUNO ger vi dagligen råd om internationella förhållanden, och vi har ett starkt, internationellt nätverk av ledande jurister över hela världen.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram