Harvest söker sommarnotarier 223 visningar0 ansökningar

Harvest är en nischbyrå inom bank- och finansrätt samt kapitalmarknadstransaktioner och erbjuder heltäckande juridisk rådgivning för företag som bedriver eller planerar att bedriva tillståndspliktig verksamhet. Våra klienter verkar i en värld kantad av regler och vi måste ständigt vara uppdaterade kring kommande regelverk och nya regler att förhålla oss till.

Vi hjälper bland annat banker, fondbolag, värdepappersbolag, betalningsinstitut och andra finansiella institut i Sverige och utlandet med regelefterlevnad (compliance), internrevision, ansökningsförfaranden, finansiering och andra typer av ärenden inom finansiell reglering.

Under sex veckor arbetar du tillsammans med byråns advokater och jurister och träffar klienter, skapar kontakter och får en god inblick i hur vi arbetar. Och allt där emellan.

Tjänsten riktar sig till juriststudenter som läst minst fem terminer.

Av stor betydelse är att du har ett stort intresse för finansmarknaden och dess aktörer. Eftersom byrån i ökad utsträckning arbetar med frågeställningar rörande regler om dataskydd (GDPR) och personuppgiftsbehandling är det även meriterande om du har specialkunskaper och intresse för denna typ av frågor.

Du som vill bli en del av Harvest under sommaren 2024 har en intressant bakgrund och har hunnit prova på olika saker i livet. Att du är en skicklig jurist är viktigt men vi värdesätter ambition, personlighet och social kompetens lika högt.

Ansökan sker via vår hemsida, www.harvestadvokat.se. Bifoga dina fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev, betyg och andra relevanta intyg).

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta advokat Gustav Sälgström, telefon 076-149 73 00.
Välkommen med din ansökan!

Dela annonsen
Harvest erbjuder heltäckande juridisk rådgivning för dig som bedriver tillståndspliktig verksamhet. Vi hjälper bland annat banker, fondbolag, värdepappersbolag och andra finansiella institut i Sverige och utlandet med regelefterlevnad (compliance), internrevision, ansökningsförfaranden, finansiering och andra typer av rättsliga ärenden. Som vägledande rådgivare bistår vi dig vid till exempel etablering, auktorisation eller kapitalstruktur.
Lär känna oss
Fler annonser från Harvest

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram