Harvest söker drivna juriststudenter 212 visningar0 ansökningar

Harvest är en nischbyrå inom bank- och finansrätt samt kapitalmarknadstransaktioner.

Vi hjälper bland annat banker, fondbolag, värdepappersbolag och andra finansiella institut i Sverige och utlandet med regelefterlevnad (compliance), internrevision, ansökningsförfaranden, finansiering och andra typer av rättsliga ärenden.

Vi söker nu tre juriststudenter till extraarbete inom juridik och administration. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta receptionsarbete, enklare juridiska uppgifter och assistentuppgifter.

Vi söker dig som idag studerar juridik och har fullföljt minst två terminer av dina studier. Du är intresserad av byråns verksamhetsområden, van vid att arbeta administrativt och har god datavana. Som person är du engagerad, noggrann, flexibel och prestigelös.

Ansökan sker via vår hemsida, www.harvestadvokat.se. Bifoga dina fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev, betyg och andra relevanta intyg).

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta advokat Gustav Sälgström, telefon 076-149 73 00.

Välkommen med din ansökan!

Dela annonsen
Harvest erbjuder heltäckande juridisk rådgivning för dig som bedriver tillståndspliktig verksamhet. Vi hjälper bland annat banker, fondbolag, värdepappersbolag och andra finansiella institut i Sverige och utlandet med regelefterlevnad (compliance), internrevision, ansökningsförfaranden, finansiering och andra typer av rättsliga ärenden. Som vägledande rådgivare bistår vi dig vid till exempel etablering, auktorisation eller kapitalstruktur.
Lär känna oss
Fler annonser från Harvest

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram