Biträdande jurist med processintresse 503 visningar0 ansökningar

Advokatfirman Avans söker en driven jurist med stort intresse för det juridiska hantverket och som vill lära sig och utvecklas inom advokatyrket. Vi söker dig som har genomfört notarietjänstgöring eller har erfarenhet av arbete som biträdande jurist vid advokatbyrå.

Advokatfirman Avans är en liten byrå med fokus på processande i domstol. Advokaterna på Advokatfirman Avans har särskild kompetens inom olika områden varför du kommer att få arbeta brett med både affärsjuridik och humanjuridik. Du kommer att biträda advokatfirmans advokater inom byråns verksamhetsområden och även självständigt, under ledning av advokat, handlägga egna ärenden och förordnanden samt processa i domstol.

På Advokatfirman Avans är vi tre advokater och en paralegal och vi har kontor i Stockholm och Katrineholm. I Stockholm sitter vi även i kontorsgemenskap med ytterligare en advokat.

Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Vi erbjuder fast lön, tjänstepension och möjlighet till bonus.

Ansökningsbrev samt CV skickas till info@advokatfirmanavans.se (lägg gärna fokus på att berätta om dig själv och dina intressen).

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

Advokatfirman Avans är en fullservicebyrå med fokus på processande i domstol och skiljenämnd. I alla ärenden som byrån åtar sig arbetar vi i nära samarbete med varandra i syfte att våra klienter skall erhålla tillgänglighet, kapacitet och kvalité.

Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram