Biträdande förbundsjurister till Villaägarna 399 visningar0 ansökningar

Vi söker nyutexaminerade biträdande förbundsjurister med intresse för rättsområden som allmän och speciell fastighetsrätt (till exempel JB, PBL, FBL, AL) och samfällighetslagen.
I rådgivnings-verksamheten ingår även konsumententreprenader, grundläggande ekonomisk familjerätt och miljörätt.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med juridisk rådgivning till våra medlemmar och samfällighetsföreningar med trygghetsavtal hos oss, inom ovan nämnda rättsområden. Rådgivningen kommer främst ske via webb och telefon.

Vi söker dig med svensk juristexamen. Erfarenhet av juridiskt arbete inom entreprenadrätt och fastighetsrätt är meriterande, men inte ett krav.

I tjänsten ingår ett utbildningsprogram inom ovan nämnda rättsområden.

Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Vidare arbetar du effektivt och har en god förmåga att prioritera. Du är tydlig och kommunikativ, är problemlösningsorienterad och har en god pedagogisk förmåga.

Mer information
För ytterligare information om tjänsten kontakta Lena Rönngren, chef rådgivningsavdelningen. Facklig företrädare är Anton Persson (SACO). Båda nås via växeln, telefon 010-750 01 00.

Tjänsterna är två år på heltid, med möjlighet till tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Skicka din ansökan med personligt brev och CV till arbetahosvillaagarna@villaagarna.se. Sista ansökningsdag är 2023-10-20, men skicka gärna din ansökan redan idag. Vi kallar till intervjuer löpande.

Om Villaägarnas Riksförbund
Villaägarna är en rikstäckande konsument- och intresseorganisation som genom opinionsbildning, expertrådgivning och medlemsförmåner arbetar för att förbättra villkoren för landets småhusägare. Villaägarna är partipolitiskt oberoende. Medlemshushåll. Huvudkontoret ligger i Sollentuna och vi är drygt 40 anställda.

Rådgivningsavdelningen består av förbundsjurister och byggnadstekniker. Vi hanterar ca 20 000 ärenden/år. Vårt mål är att bli bäst i Sverige inom villajuridik. Vi erbjuder en arbetsplats med kompetenta och hjälpsamma kollegor med fokus på att ge våra medlemmar rådgivning av högsta kvalitet.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Villaägarna är en rikstäckande konsument- och intresseorganisation som genom opinionsbildning, expertrådgivning och medlemsförmåner arbetar för att förbättra villkoren för landets småhusägare. Villaägarna är partipolitiskt oberoende och har ca 300 000 medlemshushåll. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak med kompetenta och prestigelösa kollegor.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram