Advokatfirman MORE Evander KB söker två juristassistenter 230 visningar0 ansökningar

Advokatfirman MORE Evander är en affärsjuridisk advokatbyrå med inriktning mot kapitalmarknad, IT samt tvistlösning. Byrån tillhandahåller juridisk och affärsmässig rådgivning med utgångspunkt i våra uppdragsgivares affärsverksamheter och specifika behov. Vi ser oss som ett modernt och flexibelt kunskapsföretag med ett starkt fokus på våra klienter samtidigt som vi förstår vikten av balans mellan arbete och privatliv för att nå goda resultat. Vi är i dagsläget tretton medarbetare och sitter i lokaler på Kungsgatan 29 i Stockholm. Vi söker nu två juristassistenter.


Om tjänsten

Anställningen är en deltidsanställning om ca 8–10 timmar i veckan med möjlighet till ytterligare timmar vid behov. Tjänsten som juristassistent innebär att du fungerar som ett stöd för advokatbyråns personal både vad gäller mindre kvalificerade juridiska arbetsuppgifter och olika administrativa arbetsuppgifter. I tjänsten ingår bland annat att utföra rättsutredningar, inhämta och sammanställa information, upprätta brev och inlagor, ta kontakt med myndigheter, företag och klienter i olika ärenden samt allmänna kontorsgöromål.

Vem söker vi?

Vi söker dig som studerar på juristprogrammet och har avslutat åtminstone två terminer. Som person bör du vara en ambitiös student med ett genuint intresse för juridisk problemlösning och analys. Du bör även ha en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska, vara noggrann, självständig, serviceinriktad samt alltid vara mån om att ditt arbete håller hög kvalitet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Ansök

Skicka din ansökan med personligt brev, CV, betyg och eventuella intyg så snart som möjligt och senast den 29 februari 2024 till johannes.marszalek@amelegal.se

Intervjuer kommer att hållas löpande.

 

Dela annonsen
Advokatfirman MORE Evander är en affärsjuridisk advokatbyrå med inriktning mot finansiell sektor och kommersiell tvistelösning. Advokatbyrån tillhandahåller juridisk och affärsmässig rådgivning med utgångspunkt i våra uppdragsgivares affärsverksamhet och specifika behov. Vi ser oss som ett modernt och flexibelt kunskapsföretag med ett starkt fokus på våra klienter samtidigt som vi förstår vikten av balans mellan arbete och privatliv för att nå goda resultat.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram