Ny hemsida!

 

2013 tröttnade vi på att det var för besvärligt att söka jobb. Att aktivt jaga jobbannonser var inte bara krångligt och tidsödande, det var oerhört tråkigt. Att söka ett jobb ska inte vara ett jobb.

Med de ledorden lanserade vi JURISTJOBBEN i februari 2013. En hemmasnickrad hemsida ihopslängd på några helger vid sidan om studierna.

Vi kan villigt erkänna att resultatet inte var det snyggaste. Men det funkade. Med enkelhet i fokus och ambitionen att samla alla attraktiva jobbannonser på en sida hade vi skapat en jobbportal som snabbt kom att bli väldigt populär.

Idag är JURISTJOBBEN Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter som söker jobb. Under året har vi därför arbetat hårt med att få en ny och mer användarvänlig hemsida på plats. Sidan är ombyggd från grunden och fungerar lika bra på dator som mobil eller tablet. Sidan utgör dock endast en grund för vad som komma skall. Under hösten hoppas vi på att kunna lansera fler spännande nyheter och funktioner.

Vi hoppas att du gillar hur JURISTJOBBEN utvecklas och att du ska trivas med förändringarna. Skriv gärna ett mail till oss och berätta vad du tycker så vi kan göra tjänsten ännu bättre!

 

Varmt välkommen!

Erik, Jonathan & Sebastian

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram