Novak & Martin Advokatfirma AB 545 visningar

Det här företaget har inga aktuella annonser

Novak & Martin Advokatfirma AB

Novak & Martin grundades av Mattias Novak och Elias Martin. Hos oss är klienten i fokus, kvaliteten avgörande och vårt yrkeskunnande gediget. Novak & Martins stora erfarenhet av tvister och förhandlingar inom en mängd olika ärenden ger klienten en säker plattform att stå på. Novak & Martin arbetar med företag, föreningar och privatpersoner. Våra specialområden är entreprenadrätt, fastighetsrätt, företagsrekonstruktion, ekobrott och arbetsrätt.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram