Mark- & Miljörättsbyrån 1005 visningar

Det här företaget har inga aktuella annonser

Mark- & Miljörättsbyrån

Mark- & Miljörättsbyrån är en fullservicebyrå inom mark- och miljöjuridik. Vi är specialister på miljörätt och därtill knutna rättsområden såsom vattenrätt, energirätt, fastighetsrätt samt plan- och byggrätt. Vår verksamhet riktar sig till näringslivet, statliga och kommunala organ, organisationer och enskilda personer. Uppdragen avser huvudsakligen tillstånds- och tillsynsärenden samt tvistelösningar. Mark- & Miljörättsbyrån arbetar rikstäckande och företräder klienter i hela landet. Mark- & Miljörättsbyrån kommer att ansöka om inträde i Advokatsamfundet under första halvåret 2017. 
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram