Lindahl 1229 visningar

Det här företaget har inga aktuella annonser

Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största och ledande advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva tillväxtbranscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom ett flertal områden som immaterialrätt, läkemedel och bioteknik, processer samt IT, telekom och media. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, kapitalmarknad, förvärv och fusioner samt fastigheter. Vi är cirka 400 medarbetare, varav 260 jurister och finns representerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg och Örebro.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram