Annonsera hos Juristjobben

Alla våra kunder är nöjda kunder
Juristjobben är Sveriges största karriärsida för jurister. Varje vecka besöker tusentals jobbsökande jurister och juriststudenter vår hemsida. Vi har även en aktiv facebooksida med mer än 7 000 följare och en räckvidd på över 27 000 personer per vecka. Något som kanske följer av att bland annat 7 av 10 juriststudenter och nyutexaminerade jurister har oss som förstahandsval när de söker jobb.

10973

besök per månad

39682

sidvisningar per månad

statistik från december 2015 

Ett urval av våra annonsörer


Att annonsera hos oss är inte bara effektivt och prisvärt, det är även tryggt.

Annonsera
Att marknadsföra era utlysta tjänster till jurister och juriststudenter via Juristjobben är snabbt, enkelt och billigt.

Skicka ett e-postmeddelande till annonsera@juristjobben.se så ser vi till att lägga upp konto åt er inom en arbetsdag, därefter kan ni snabbt och smidigt publicera era annonser direkt på Juristjobben.

Pris
Vi är inte bara störst och enkla att ha och göra med, vi är även prisvärda.

För 2.995 kr ex. moms får ni en annons som får stort genomslag hos den relevanta målgruppen. Vi erbjuder även möjligheten att publicera obegränsat med annonser för endast 1995 kr per månad.

Givetvis ingår alltid både annons på hemsida och facebooksida. Varje annons ligger upplagd i upp till 45 dagar. Längre annonseringsperioder är även möjliga, kontakta oss för mer information.

100% nöjd kundgaranti
Vi vet att annonsering hos oss fungerar och kan intyga att ni kommer bli nöjda. Om ni mot all förmodan inte skulle bli nöjda bjuder vi självfallet på annonseringen, utan förbehåll.

Första annonsen är alltid gratis
Har ni inte annonserat hos oss förrut, men skulle gärna testa? Hos oss är den första annonsen alltid gratis, allt för att ni ska vara säkra på att ni blir nöjda med annonseringen hos oss.

2995

kr per annons
45 dagar, ink. annons på Facebook


eller


1995

kr per månad
obegränsad annonsering

Varmt välkommen att annonsera hos oss!

 

Annonsera

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram