Zacharias Advokatbyrå söker juristassistent 551 visningar0 ansökningar

Om Zacharias Advokatbyrå

Zacharias Advokatbyrå har som särskild verksamhetsinriktning affärsjuridik, fastighetsrätt och ekonomisk familjerätt med kontor beläget invid Odenplan i Stockholm. Vår ambition är att engagerat hantera våra klienters juridiska frågeställningar. Vi är en hundvänlig advokatbyrå. För mer information om oss besök vår hemsida www.zacharias.se.

Om tjänsten

På advokatbyrån arbetar redan ett gäng juristassistenter men vi behöver bli fler! Tjänsten vi erbjuder är timbaserad och motsvarar ca 1-2 dagar i veckan. Som juristassistent biträder du advokaten samt erbjuds att få insikt i hur advokaten arbetar i civilprocessen. Dina uppgifter består dels utav sedvanlig administration, såsom att svara i telefon, klient- och myndighetskontakter m.m., dels uppgifter av mer juridisk karaktär, såsom rättsutredningar och förberedelse av mål i domstol. Arbetet sker för närvarande i hemmamiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar på termin 3 och framåt. Du är högpresterande och trivs i en familjär organisation som präglas av högt tempo. Du har mycket goda kunskaper i såväl det svenska som det engelska språket och är även en avancerad användare av Mac och Office-paketet.

Hur du ansöker

Välkommen med din ansökan innefattande CV, personligt brev, betyg och, i förekommande fall, relevanta intyg. Handlingarna skickas till info@zacharias.se med angivande av ”Ansökan till tjänsten som juristassistent” i ämnesraden.

Frågor?

Vid eventuella frågor om tjänsten nås vi på 08-662 90 10 eller via info@zacharias.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela annonsen
Advokatbyrån har kontor på Skeppsbron i Gamla stan. Zacharias Advokatbyrå har som särskild verksamhetsinriktning tvistelösning, affärsjuridik, fastighetsrätt och ekonomisk familjerätt. Vår ambition är att engagerat hantera våra klienters juridiska frågeställningar. Vi är en hundvänlig advokatbyrå.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram