White & Case Summer Associate Program 2020 897 visningar0 ansökningar

Om oss

Sedan starten i New York 1901 har vi expanderat internationellt och etablerat en global närvaro med 44 kontor i 30 länder. Många av våra klienter är multinationella organisationer med komplexa behov som kräver engagemang från flera av våra kontor samtidigt. Det betyder att du får arbeta i en snabbrörlig miljö med kollegor från hela White & Case – över flera jurisdiktioner – och får omfattande erfarenhet av internationell och gränsöverskridande affärsjuridik. Våra specialistområden på Stockholmskontoret inkluderar M&A/Corporate, M&A/Private Equity, Capital Markets, Banking och Disputes.

Vi har en strategi för att växa väsentligt fram till 2020 – såväl sett till klienter och omsättning som nya kollegor. För dig betyder det goda förutsättningar för en karriär hos oss. White & Case är en arbetsplats med högt i tak och höga förväntningar, där vi värdesätter individuella prestationer såväl som framgångsrikt lagarbete. Vi både uppskattar, uppmuntrar och förutsätter att du tillsammans med dina framtida kollegor tar initiativ för att bygga firmans fortsatta framgång. Förutom sedvanliga fortbildningskurser och egna internationella kurser i juridik på våra White & Case-kontor över hela världen erbjuder vi också utbildning inom affärsutveckling och företagsekonomi. Som jurist på White & Case får du tidigt självständighet på en hög nivå, men självfallet även stöd och hjälp från dina mer erfarna kollegor.

På White & Case gör varje person skillnad. Det är därför grundläggande för vår fortsatta utveckling att hitta rätt talanger som har potential att bli framstående jurister på en internationell marknad, och som samtidigt vill vara med och bygga vår fortsatta globala framgång tillsammans.

Vi söker

Till vårt Stockholmskontor söker vi dig som till sommaren har avslutat termin 6 på juristprogrammet, som är ambitiös och har mycket goda akademiska meriter samt gärna viss arbetslivserfarenhet. Vidare har du ett naturligt kommersiellt tänkande, stort intresse för affärer och ett genuint klientfokus. Arbetet, som oftast sker i team, ställer höga krav på förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi förutsätter därför att du har både god samarbets- och initiativförmåga. Du bör även ha mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Du ska vara driven, öppen för att lära dig av andra och verka för att bidra till verksamheten och arbetsgruppen både på ett professionellt och personligt plan.

Vi erbjuder

Vi erbjuder möjligheten att få jobba på en av världens främsta advokatbyråer som präglas av innovation, mångfald och gemenskap. Vi brinner för att göra affärer och levererar alltid högsta kvalitet i allt vi gör.

Som Summer Associate blir du en del i vårt Summer Associate Program som startar i början av juni och pågår i ca 6 veckor. Målsättningen med programmet är att ge dig en ärlig bild av hur det är att arbeta på White & Case. Redan från första veckan kommer du att få inblick både i våra nordiska och internationella ärenden. Du kommer att arbeta i team som leds av seniora medarbetare och ha
kontakt med delägare både i Sverige och internationellt.

Ansökan

Du ansöker via vår hemsida (www.whitecase.com/careers/stockholm), Linkedin eller Facebook. Till din ansökan bifogas CV på engelska, personligt brev, betyg från Juristprogrammet samt andra relevanta intyg och referenser.

Vi arbetar löpande med urvalet av ansökningar, varför platserna till vårt Summer Associate Program kan komma att tillsättas omgående.

Frågor

Du är välkommen att kontakta Kristina Lindgren, Head of HR, kristina.lindgren@whitecase.com eller Elisabet Gustafsson, HR assistent, elisabet.gustafsson@whitecase.com, vid frågor eller om ansökningsprocessen i övrigt.

Placering och rapportering

Placeringsort: Biblioteksgatan 12, Stockholm
Rapporterar till: Respektive ansvarig delägare, Stockholm

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Som anställd på White & Case blir du en del i en internationellt verksam advokatfirma med 39 kontor i 26 länder. I Stockholm är vi ca 40 svenska jurister med huvudinriktning mot företagsförvärv, bank och finans, kapitalmarknad och värdepapper samt process- och skiljemannarätt.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram