Vinternotarier till DLA Piper 371 visningar0 ansökningar

 

DLA Piper är Nordens största globala advokatbyrå med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien.DLA Piper erbjuder rådgivning inom alla delar av affärsjuridiken och på kontoret i Stockholm är vi 160 medarbetare.

Är du nyfiken på hur det är att jobba som jurist på DLA Piper? Vi söker dig som vill jobba som vinternotarie hos oss under fyra veckor över jul- och nyår. Du får givetvis vara ledig om obligatorisk undervisning förekommer. Det här är ett utmärkt tillfälle att få insikt i arbetet som affärsjurist på DLA Piper och lära känna byrån och våra medarbetare!

Som notarie arbetar du tillsammans med våra biträdande jurister och delägare i aktuella ärenden. I arbetsuppgifterna ingår t.ex. att skriva PM och rättsutredningar, medverka vid Due Diligence arbete, kontakt med myndigheter, ärendehanering etc. Du blir tilldelad en handledare i form av en biträdande jurist som fungerar som ett stöd och ger dig feedback på ditt arbete.

Är du den vi söker?

Du har studerat minst sex terminer på juristlinjen med mycket goda studieresultat, är driven och har ett genuint intresse för affärsjuridik. Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande rekrytering, dock senast den 30 november. Ansökan skickar du in via vår hemsida www.dlapiper.com

För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Wärn, HR Coordinator, 070 988 66 47, linda.warn@dlapiper.com.

 

Välkommen med din ansökan!

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
DLA Piper är Sveriges största globala advokatbyrå med kontor i över 30 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. På kontoret i Stockholm är vi idag 150 medarbetare, varav 100 jurister. För mer information om oss besök vår hemsida.
Lär känna oss
Fler annonser från DLA Piper

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram