Vinge – Sommarnotarier 2019, Stockholm 725 visningar0 ansökningar

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer med ca 450 anställda. Verksamheten är inriktad på affärsjuridik och uppdragen är till stor del internationella. Vinge har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg samt i Bryssel och ingår i Lex Mundi, ett globalt nätverk för oberoende advokatbyråer. www.vinge.se

Ambitionen med Vinges sommarnotarieprogram är att du ska växa. När programmet nått sitt slut hoppas vi att du känner ”wow, såhär mycket trodde jag aldrig att jag kunde utvecklas på en sommar”. Den möjligheten kan vi erbjuda dig genom att du får arbeta med komplexa och spännande uppdrag, svenska och internationella, tillsammans med verkliga proffs. Att göra rättsutredningar, upprätta avtal, förbereda förhandlingar, göra Due Diligence och bidra med affärsutvecklingsinsatser är exempel på vad dagarna innehålla. Klientkontakt, egna initiativ och ansvarstagande uppmuntras.

Vi erbjuder dig två faddrar, utvecklingssamtal och ett gediget utbildningspaket där till exempel Legal English och coaching inom strategisk kommunikation ingår. På Vinge är vi stolta över vår sammanhållning och vi vill att du ska lära känna inte bara juristerna, utan också människorna som jobbar här. En kväll i veckan umgås vi på sätt som kan vara både fartfyllda, kreativa, kluriga och sociala. Vi kan lova dig en oförglömlig sommar med oss.

Vi söker dig som är genuint intresserad av att utvecklas i rollen som affärsjurist, som är lyhörd och affärsdriven och som bidrar till en riktigt god lagkänsla. För att du ska få nytta av din tid som sommarnotarie bör du, vid programstarten i juni, ha läst minst sex terminer på juristprogrammet.

Vinges stockholmskontor tar emot ungefär tjugo sommarnotarier. Notarieperioden pågår i åtta veckor från den 3 juni till den 26 juli. Sista ansökningsdag är den 31 januari. Intervjuer sker löpande så ansök i god tid.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Kontaktperson: Merima Colak
Telefon:+46 (0)10 614 3398
E-post: merima.colak@vinge.se

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Vinge är Sveriges främsta affärsjuridiska advokatbyrå. Men inte för att vi är störst – utan för att vi är först. Att bryta ny mark har varit vårt signum ända sedan starten 1983, då vi blev landets första byrå att erbjuda rådgivning inom affärsjuridikens samtliga områden. Vi verkar sedan länge på en global marknad och våra uppdrag är till stor del internationella. Idag är vi en fullservicebyrå med cirka 450 medarbetare och ett gemensamt mål: Att vara klientens vägvisare till framgångsrika affärer.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram