Vill du vara en del av en av Sveriges snabbast växande konsultbyråer inom skadestånds- och försäkringsrätt? JW Loss Adjusting AB söker nu juriststudenter till sitt kontor i centrala Stockholm. 2217 visningar0 ansökningar

Vad erbjuder vi dig?

JW Loss Adjusting AB söker nu juriststudenter för timanställning med tillträde snarast.

JW Loss Adjusting AB erbjuder effektiva och kvalitativa konsulttjänster inom skadereglering. Våra konsulter har expertkunskap inom personskador, egendomsskador, motorteknik och ansvarsskador. Vi vill vara en aktiv samarbetspartner och arbetar nära våra kunder, oavsett om vi gör jobbet från våra egna lokaler eller på plats hos kunden. Som anställd på JW Loss Adjusting AB blir du en del av ett sammansvetsat team och får arbeta bland några av de främsta skadereglerarna i Sverige. Arbetsuppgifterna är varierande och vi lovar dig att du kommer få möjligheter att utvecklas snabbt.

Vem är du?

Vi söker dig som är student och vill arbeta vid sidan av studierna, och som har ett genuint intresse för skadestånds- och försäkringsrätt. Du ska vara en utåtriktad person som alltid sätter kunden i fokus. Vidare är det viktigt att du har goda kunskaper i att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser helst att du har möjlighet att påbörja din anställning så snart som möjligt.

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Då ber vi dig inkomma med ditt CV och personliga brev till jobs@jonssonwallberg.se. Rekryteringsprocessen sker löpande.

Dela annonsen

JW Loss Adjusting AB är en av Sveriges snabbast växande konsultbyråer inom oberoende skadereglering. Våra konsulter har expertkunskap inom egendomsskador, motorteknik, affinity och ansvarsskador. Vi vill vara en aktiv samarbetspartner och arbetar nära våra kunder, oavsett om vi gör jobbet från våra egna lokaler eller på plats hos kunden.

Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram