Vill du förhandla framtidens avtal inom film, tv och scendramatik? Då är du den vi söker! 402 visningar0 ansökningar

Dramatikerförbundet är en intresseorganisation för dramatiker, manusförfattare och översättare av dramatik (www.dramatiker.se). Förbundet bistår sina medlemmar med kvalificerad juridisk rådgivning. Vi söker nu en förbundsjurist på heltid med tillträde snarast.

Som förbundsjurist arbetar du med att dagligen bistå förbundets medlemmar med rådgivning och avtal. Du kommer också att arbeta med förhandlingsarbete, både med enskilda avtal och med förbundets ramavtal.

Vi söker en social och utåtriktad person med stort intresse för praktisk upphovsrätt.

Du ska ha en jur.kand med inriktning mot immaterialrätt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska, har ett gott omdöme och är intresserad av att arbeta såväl med snabba enskilda avtalsförhandlingar som med långsiktiga strategiska rättighetsfrågor.
Erfarenhet från förhandlingsarbete är ett krav. Arbete inom idéburen organisation är meriterande. Du ska vara serviceinriktad, ha stor förmåga att samverka med andra och trivas med att arbeta på en mindre arbetsplats.

Dramatikerförbundet erbjuder vår blivande förbundjurist en fast heltidstjänst, med 38h och 20 min arbetevecka, flextid, friskvårdsbidrag med mera.

Vi vill ha din ansökan med löneanspråk senast den 30 november 2018 till ansokan@dramatiker.se. Rekrytering sker löpande.

 

Frågor om tjänsten hänvisas till förbundsdirektör Susin Lindblom, susin@dramatiker.se.

 

Om tjänsten:

Heltid

Fast anställning

Placering i centrala Stockholm

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Dramatikerförbundet är en intresseorganisation för dramatiker, manusförfattare och översättare av dramatik. Förbundet bistår sina medlemmar med kvalificerad juridisk rådgivning.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram