Vi söker juriststudenter till vår studentpool 391 visningar0 ansökningar

Vill du få en inblick i hur det är att arbeta på en affärsjuridisk byrå, redan under studietiden? Just nu söker vi på Real nyfikna juriststudenter som vill vara en del av vår studentpool.

Real Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på fastighetstransaktioner, kommersiell fastighets- och hyresrätt, entreprenadrätt samt bolagsrätt och investeringar. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av att arbeta med komplexa svenska och internationella affärsjuridiska frågeställningar inom ramen för fastighetstransaktioner, företagsförvärv, investeringar och finansieringar, samt allmän bolagsrätt.

Som en del av vår studentpool kommer du att agera som spindeln i nätet. Du kommer bland annat att få arbeta i vår reception, hantera diverse administrativa uppgifter av varierande karaktär, så som att strukturera datarum, kopiera och hantera material. Dina arbetsuppgifter kan även komma att bestå av enklare juridiska uppgifter.

Hur ofta du ges möjlighet att jobba kan komma att variera och vi ser därmed att du är flexibel som person. Du är även noggrann, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Genom vår studentpool kommer du att få erfarenhet som är betydelsefull för din framtida karriär.

Skicka din ansökan innehållande personligt brev så snart som möjligt via vår hemsida. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Westling, 072 588 35 22, jw@realadv.se. Ytterligare information om byrån hittar du på www.realadvokatbyra.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Real Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på fastighets-M&A, kommersiell fastighets- och hyresrätt och entreprenadrätt. De senaste åren har vi genomfört transaktioner för klienter som exempelvis NREP, Hemsö och Imperia Fastigheter. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av att arbeta med komplexa svenska och internationella affärsjuridiska frågeställningar inom ramen för fastighetstransaktioner, företagsförvärv, investeringar och finansieringar, men även inom allmän bolagsrätt. Vi befinner oss på en expansiv resa och söker ytterligare biträdande jurister till byrån.
Lär känna oss
Fler annonser från Real Advokatbyrå

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram