Vasa Advokatbyrå söker studenter för extrajobb som juristassistent 956 visningar0 ansökningar

Vasa advokatbyrå är en allmänpraktiserande byrå med uppdrag inom främst fastighetsrätt, entreprenadrätt, kommersiell hyresrätt, internationell privaträtt och försäkringsrätt.  Vårt huvudkontor är beläget mitt i Stockholm på Östermalm, men vi har även kontor på franska rivieran.

Vasa advokatbyrå växer och är nu i behov av ytterligare juristassistenter för att utöka vårt team. I dag är vi totalt fem medarbetare; en advokat, tre jurister och en trainee. För juristassistenter erbjuder vi en deltidstjänst med minst två arbetsdagar i veckan.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för våra verksamhetsområden, och är redo att ta dig an ett stort eget ansvar och tillsammans med övriga medarbetare driva ärenden. Du ska vara intresserad av att arbeta i en positiv miljö där alla hjälps åt och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Du ska vilja lära dig och utvecklas.

Som juristassistent ser vi gärna att du läst och tenterat av minst termin 5 på juristprogrammet. Kunskaper inom ekonomi och bokföring är meriterande, men inget krav.

Vi på Vasa advokatbyrå ser fram emot din ansökan, innefattande CV, personligt brev, samt betyg från juristprogrammet. Vi anställer löpande, men snarast möjligt och önskar därför din ansökan omgående. Skicka din ansökan till aleksandar.gajic@vasaadvokat.se. Om du har några frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till samma mailadress.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
För de allra flesta människor är behovet av att komma i kontakt med en advokat något som inte uppstår speciellt ofta i livet. Det är en situation som uppstått där känslor, ekonomi eller principer är inblandade. Då vi på Vasa Advokatbyrå tar oss an ett nytt uppdrag är det första vi tar reda på vad klientens motiv till kontakten med advokatbyrån är. Utan denna kännedom skulle byrån aldrig uppnå framgång. Det viktigaste för oss är synonymt med vad som är viktigast för klienten.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram