Varför få in en fot, när du kan få in två? 170 visningar0 ansökningar

Åtta veckor hos oss. Två veckor hos ett finansiellt institut.

En uppsatspraktik innebär att du får komma ut till en advokatbyrå, se och lära på nära håll, förhoppningsvis praktisera dina kunskaper i skarpa uppdrag. Vi tar det ett steg längre. Förutom att ta del av vårt dagliga arbete vill vi att du ska förstå vilken värld våra kunder lever i. Därför erbjuder vi åtta veckor hos oss och två veckor hos ett finansiellt institut.

Så, när du ledsnat på att delta i klientmöten, rättsutredningar, avtalsförslag och olika events tillsammans med oss är det dags för dig att byta perspektiv. Under två veckor hos Spiltan Fonder eller Lannebo Fonder avslutar du din praktik med en unik inblick i finansbranschen. En praktikplats – dubbelt så många kontakter.

Så här ansöker du

Din ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV samt betyg från juristutbildningen. Ange gärna vilken period du är intresserad av. Vi erbjuder två praktikplatser per termin.

Rekrytering kommer att ske löpande så du är alltid välkommen att ansöka.

Har du några frågor gällande praktiken är du välkommen att höra av dig till Gustav Sälgström på gustav.salgstrom@harvestadvokat.se alternativt 076-149 73 00.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Harvest erbjuder heltäckande juridisk rådgivning för dig som bedriver tillståndspliktig verksamhet. Vi hjälper bland annat banker, fondbolag, värdepappersbolag och andra finansiella institut i Sverige och utlandet med regelefterlevnad (compliance), internrevision, ansökningsförfaranden, finansiering och andra typer av rättsliga ärenden. Som vägledande rådgivare bistår vi dig vid till exempel etablering, auktorisation eller kapitalstruktur.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram