Vår bank och finansgrupp växer och söker dig som vill arbeta med lånefinansiering 177 visningar0 ansökningar

Till dig med ett intresse för finansiering vill vi erbjuda en möjlighet att tillsammans med oss fortsätta bygga vår framgångsrika Bank & finansgrupp. Hos oss blir du en viktig del i ett team bestående av såväl advokater och jurister med gedigen erfarenhet som drivna juniora talanger. Setterwalls specialister inom Bank och finans bistår med kvalificerad juridisk rådgivning till svenska och utländska banker och andra finansiella institutioner, företag, riskkapitalbolag, fastighetsbolag och andra aktörer i samband med företagsförvärv, fastighetstransaktioner, obligationsfinansieringar och andra typer av transaktioner. Vi vill nu engagera dig som vill vara en del av ett växande team i en dynamisk och omväxlande arbetsmiljö där leverans till våra klienter alltid är vår främsta prioritering.

Som associate hos oss arbetar du med spännande och utmanande uppdrag och ärenden av varierad karaktär. Du kommer att bli väl introducerad i arbetet och vi kommer att stötta dig i din utveckling hos oss genom samverkan med kompetenta och dedikerade kollegor. Du kommer att genomgå ett gediget utbildningspaket och tillsammans med ett växande ansvar skapar vi goda individuella förutsättningar i utvecklingen mot att bli en skicklig och självständig jurist. I vår Bank och finansgrupp finns det stort utrymme för dig att fördjupa dig i din specialisering, väljer du oss kommer vi att satsa med full kraft på dig.

Vi söker dig som är på väg att ta din juristexamen med mycket goda betyg eller kanske har du några års erfarenhet av arbete på annan byrå eller annan relevant konsultverksamhet. Du har en stark vilja att jobba med affärsjuridik med fokus på finansieringstransaktioner. Vidare är du engagerad, noggrann, ansvarsfull och har ett proaktivt arbetssätt. Du har en vilja att ständigt utvecklas och skapa goda förutsättningar för att framgångsrikt leverera kvalificerad och kvalitativ rådgivning i varje ärende och i varje moment. Vid sidan av klientarbetet är du en person som trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ under periodvis hög belastning, men likt oss värdesätter du även teamarbete och att tillsammans bidra till teamets framgång. Våra ärenden har ofta en internationell dimension och du förutsätts ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi ser mycket fram emot att få ta del av din ansökan. Hanteringen av ansökningar och intervjuer sker just nu löpande, därför tar vi gärna emot dina handlingar så snart som möjligt.

Vi besvarar också gärna dina frågor om tjänsten, för ytterligare information, kontakta Sara Rydén, på telefon 08-598 891 05.

Varmt välkommen att visa ditt intresse!

 

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Satsar du på oss - då satsar vi på dig! Hur har vi blivit en av Sveriges äldsta och mest välrenommerade advokatbyråer? Svaret är ganska givet. Bra medarbetare i alla funktioner som får jobba i rätt klimat, med rätt förutsättningar, med bra klienter och har rätt inställning till jobbet. Som gillar utmaningar, som älskar att jobba i team mot ett tydligt mål. Känner du igen dig? Då satsar vi gärna på dig, vilket betyder att du kan utvecklas hur långt som helst, både i din yrkesroll och som människa. Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca 260 medarbetare, varav 190 jurister. Alla med ett gemensamt fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika.  
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram