Uppsatspraktikant till Landshypotek Banks Complianceavdelning 119 visningar0 ansökningar

Uppsatspraktik

Vi söker dig som har ett intresse för AML- och compliancefrågor samt i framtiden ser dig själv arbeta inom bank- och finans. Är du rätt person erbjuder vi tio veckors uppsatspraktik i kombination med att du skriver ditt examensarbete om 30 hp. Start sker under A-perioden VT 2019. Du kommer att arbeta tillsammans med våra jurister på complianceavdelningen och vi kommer även kunna bistå i vid val av uppsatsämne.

Kvalifikationer

På Landshypotek Bank är vi prestigelösa och arbetar tillsammans för att komma framåt och lösa vår uppgift. Vi söker en uppsatspraktikant som är ansvarsfull, noggrann, social och har ett intresse för EU-rätt och regelefterlevnad. Som uppsatspraktikant får du en värdefull inblick i hur en bank fungerar och hur man arbetar i en compliancefunktion.

Villkor

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete på ett företag som är mitt i en förändringsresa. Vi är ett sammansvetsat gäng och lever våra värderingar dagligen – Kunddriv, Glädje, Handlingskraft, Tillsammans – i både externa och interna sammanhang. Eftersom vi är en mindre bank med närhet till kollegor från olika verksamhetsområden, har du goda möjlighet att fördjupa och bredda ditt kunnande inom bank.

Uppsatspraktiken är oavlönad. Du kommer att rapportera direkt till din uppsatshandledare på vår complianceavdelning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Vi tar kreditupplysning och begär utdrag ur belastningsregistret på alla våra slutkandidater.

Vårt koncernspråk är svenska.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Landshypotek Bank är en annorlunda bank med en stor uppgift där medarbetarna är avgörande för vår framgång. Landshypotek Bank utgörs av cirka 190 engagerade medarbetare på 19 kontor som tillsammans bidrar till ett rikare liv i hela landet. Sedan 1836 har vi finansierat satsningar inom jord- och skogsbruk och för företagande på landsbygden. Idag erbjuder vi också bolån till husägare utanför storstäderna samt sparande för alla vars hjärtan klappar för en levande landsbygd. Skillnaden mellan vår bank och andra är att här kommer du märka och se effekterna av hur du bidrar till att vi når våra mål. Genom vår storlek har vi möjlighet att vara snabbfotade och ligga i framkant på marknaden vad gäller digitala lösningar och system.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram