Uppsatspraktikant med intresse för arbetsrätt 177 visningar0 ansökningar

Vad erbjuder vi?
Är du juriststudent med en längtan efter att få prova på livet på en av de mest framstående affärsjuridiska byråerna i Norden? Vill du arbeta på en modern arbetsplats med bra gemenskap och engagerade kollegor? Vi söker en uppsatspraktikant till vår arbetsrättsgrupp där du som student erbjuds värdefull arbetslivserfarenhet under din sista termin på juristprogrammet. Uppsatspraktiken pågår i 8-10 veckor under vårterminen 2020.

Hos oss blir du snabbt en värdefull medlem i vår arbetsrättsgrupp som består av 10 jurister (varav två i Stockholm). Du kommer att arbeta med varierande ärenden inom det arbetsrättsliga området, innefattandes omorganisationer, nedskärningar, ingående och avslut av anställning samt generell arbetsrättslig rådgivning. Hos oss får du arbeta med både spännande och utmanande uppdrag från våra svenska, nordiska och internationella klienter. Du arbetar såväl självständigt som i team och har en fadder som ger dig praktisk vägledning och stöd.

Som uppsatspraktikant kommer du även att delta i vårt interna utbildningsprogram, Hannes Academy, som ger dig verktyg att utveckla dig själv och din karriär. Du introduceras för arbetet på en advokatbyrå samt får möjlighet att lära dig mer om våra olika verksamhetsområden.

Gemenskap och samarbete är viktigt för oss och därför sitter vi tillsammans i öppna kontorslandskap vilket bidrar till en härlig stämning. Vi satsar helhjärtat på våra medarbetare och gillar att hitta på roliga saker tillsammans! Vi arrangerar bland annat sportaktiviteter, bokklubb, after work och andra tillfällen för att umgås.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett gediget intresse för arbetsrätt och en vilja att vidareutveckla dig inom detta område. Du börjar närma dig slutet på din juristutbildning och ska skriva din uppsats under vårterminen 2020.

Är du kvalitetsmedveten och drivs av att arbeta mot uppsatta mål? Har du en förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt? Då tror vi att du kommer att trivas utmärkt hos oss! Vidare tror vi att du har en god samarbetsförmåga och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

När och hur ansöker du?
Skicka in din ansökan med CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.

För mer information om vår uppsatspraktik och rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Annie Tillmo, HR Coordinator, på annie.tillmo@hannessnellman.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med 300 jurister och andra medarbetare i Finland och Sverige. Vi arbetar med internationella och lokala klienter i alla branscher. Vi har kompetensen och kapaciteten för att kunna hantera alla juridiska utmaningar för företag som utvecklar, förvärvar, finansierar och skyddar tillgångar eller när en tvist uppstår. Sedan starten 1909 har vi erbjudit våra klienter den bästa kundupplevelsen.

Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram