Uppsatspraktik hos Daniel Wellington 2623 visningar0 ansökningar

Ser du en lång och framgångsrik karriär som affärsjurist framför dig? Nu söker vi dig som brinner för affärsjuridik och som vill vara uppsatspraktikant i Daniel Wellingtons legal team i Stockholm under hösten 2017.

Tjänsten innebär en fantastisk möjlighet att få en inblick i hur det är att jobba i ett internationellt, snabbväxande och dynamiskt bolag. Som uppsatspraktikant på Daniel Wellington får du chansen att arbeta brett över det affärsjuridiska området med särskild fokus på immaterialrätt, marknadsrätt och kommersiell avtalsrätt. I arbetet ingår bland annat avtalsskrivning, rättsutredningar, kontakt med myndigheter, domstolar och samarbetspartners världen över.

KVALIFIKATIONER

Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Som person är du ansvarsfull, noggrann, strukturerad samt har en god analytisk förmåga. Du är kommunikativ, prestigelös och samarbetar väl med andra. Vidare är du lösningsorienterad och affärsmässig i ditt förhållningssätt och du har en fallenhet för att se såväl detaljer som det övergripande perspektivet. Det är särskilt meriterande om du har studerat utomlands, har tidigare erfarenhet av juridiskt arbete, läst specialkurser i immaterialrätt eller konkurrensrätt eller har för avsikt att skriva ditt examensarbete inom något av de områdena.

Praktiken avser antingen A- eller B-perioden HT17. Praktiken finansieras med studentens egna studiemedel. Ansökning görs via denna länk: https://www.danielwellington.com/se/careers/index/apply/?jobid=149

Bifoga CV, personligt brev och betyg från dina universitetsstudier i din ansökan. Vid frågor kontakta Erik.lind@danielwellington.com.

Dela annonsen
Daniel Wellington is one of the fastest growing watch companies in the world and have since its inception in 2011, sold over 2 million watches. Our collection of premium fashion-watches is aspirational, yet with accessible price points. Daniel Wellington is the biggest watch brand on Instagram and has sold to over 170 countries worldwide through its web shop alone.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram