Transaktionsjurister med start VT22 188 visningar0 ansökningar

Baker McKenzie är en internationellt topprankad advokatbyrå och en av världens ledande inom affärsjuridik. Byrån växer inom flera områden och vi söker biträdande jurister till transaktionsgrupperna.

Arbetsbeskrivning

Som biträdande transaktionsjurist kommer du att ingå i ett rotationsprogram tillsammans med tre kollegor. Rotationsprogrammet innebär att du under en period kommer arbeta inom en transaktionsgrupp med handledning av en delägare för att sedan byta till nästa. De transaktionsgrupper du kommer arbeta inom är; Bank & Finans, M&A, Kapitalmarknad & Private Equity. Efter avslutat rotationsprogram kommer du att tillhöra en av ovan nämnda transaktionsgrupper.

Du kommer arbeta brett tillsammans med kollegor och nära klienter och du får tidigt ta eget ansvar. Bland våra uppdragsgivare finns många av de främsta svenska och internationella företagen. Många av våra uppdrag innebär gränsöverskridande arbete och du kommer att arbeta med kollegor i andra länder på en daglig basis.

Vem är du?

Vi söker dig som nyligen tog/kommer ta juristexamen med goda akademiska meriter och som vill arbeta brett inom våra transaktionsgrupper (Bank & Finans, M&A, Kapitalmarknad och Private Equity).

Du trivs med att arbeta i ett högt tempo i en internationell organisation och vill växa och utvecklas på byrån. Du ser helheten i affären och är lösningsorienterad. I en grupp är du en lagspelare som har mycket god samarbetsförmåga och social förmåga. Du arbetar och har ett starkt intesse för transaktioner. Vidare är du analytisk, noggrann och strukturerad. Du tycker också att det är utvecklande att arbeta med flera projekt samtidigt och är van att hålla deadlines och att arbeta självständigt. Precis som oss värdesätter du hårt arbete samt ödmjukhet.

Då den största delen av ditt arbete kommer att utföras på engelska måste du kunna arbeta helt obehindrat på både engelska och svenska.

Du erbjuds

Du får möjligheten att komma till en internationell organisation där verksamheten är fokuserad till respektive Practice Groups oavsett land eller kontor. Baker McKenzies globala M&A och PE-team genomför fler gränsöverskridande transaktioner än någon annan byrå. Vi satsar mycket på utvecklingsprogram, både för personlig utveckling och karriärsutveckling. Det är en social arbetsplats med många gemensamma aktiviteter såsom lunchlöpning, fotbollsturneringar utomlands och AW:n på Stockholmskontoret.

Varmt välkommen med din ansökan, inklusive CV, betyg och intyg, mm. Urval sker löpande, ansök därför gärna redan idag!

Om verksamheten: 

Stora, välkända klienter. Fokus på innovation. Utmanande arbete. Baker McKenzie är världens högst rankade advokatbyrå – och en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Men det allra viktigaste är att du som medarbetare ska känna dig högt rankad hos oss. Hela vår kultur bygger på att alla ska utvecklas till sin fulla potential.

Vi är ett sammansvetsat team på 110 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö. Tillsammans arbetar vi över rättsområden och landsgränser för att bistå våra klienter på bästa sätt. Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och idag är vi fler än 12 500 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001.

Dela annonsen
Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och idag är vi fler än 12 500 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. Vi är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik, med särskild kompetens inom Mergers & Acquisitions, Banking & Finance, Capital Markets och Dispute Resolution. I Sverige har vi funnits sedan 1991. Här är vi ett team på drygt 110 medarbetare, med den internationella byråns alla fördelar. Praktiskt taget varje dag tar vi hävstång från vårt enorma globala nätverk och gör tillsammans flest cross border-affärer i världen – för tionde året i rad.
Lär känna oss
Fler annonser från Baker McKenzie

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram