Trainee våren 2019 482 visningar0 ansökningar

KANTER är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Vi är en boutiquebyrå i något mindre format med huvudsakligt fokus på Corporate/M&A (både publik och privat), immaterialrätt och tvistelösning. Byrån har även ledande specialistkompetens inom andra verksamhetsområden, främst kapitalmarknadsrätt, fastighetsrätt och finansiering. I dagsläget är vi ca. 35 medarbetare. Läs gärna mer om vår verksamhet på vår hemsida www.kntr.se.

Vi söker nu en trainee som har, eller inom kort är på väg, att avsluta juristprogrammet och som vill arbeta brett med affärsjuridik på en advokatbyrå i framkant. Tjänstgöringstiden för en trainee på KANTER är sex månader, med goda möjligheter till förlängning. På KANTER vill vi att våra unga jurister ska ha – och genom arbetet erhålla – breda juridiska kunskaper inom flera olika affärsjuridiska discipliner. Under din traineetjänstgöring hos oss kommer du med andra ord erbjudas att arbeta brett inom alla de juridiska områden där vi är verksamma. Arbetsuppgifterna motsvarar de som en biträdande jurist ställs inför i det dagliga arbetet, t. ex. rättsutredningar, upprättande och granskning av avtalsförslag, deltagande i förhandlingar m.m. Givet vår storlek och struktur kommer du att arbeta nära delägare och seniora biträdande jurister redan från start. Kort sagt, hos oss på KANTER erbjuds du en mycket lärorik ”kick”-start i din karriär som affärsjurist.

På KANTER arbetar vi med högkvalitativ rådgivning – och traineetjänsten är inget undantag. För oss på KANTER är hög kvalitet av största betydelse och vi vill därför att du som söker har mycket goda juridiska kunskaper och kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska. Hos oss är det även av yttersta vikt med ett bra arbetsklimat, med kollegialitet och delaktighet från alla medarbetare. Vi vill därför knyta till oss personer som är skickliga jurister men som samtidigt har de personliga egenskaper vi söker. Vi värdesätter samarbetsförmåga, prestigelöshet och engagemang – för juridik, människor och affärer.

Skicka in dina fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis, relevanta betyg och intyg) till lindmalm@kntr.se senast den 14 januari 2019. Vi går dock igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Tillträde till traineetjänsten sker enligt överenskommelse, men senast den 1 mars 2019.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Caroline von Heidenstam, tel 08-407 37 18, e-mail: heidenstam@kntr.se.

 

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
KANTER är en affärsjuridisk advokatbyrå som startade sin verksamhet 2009. KANTER består av ett tätt sammanflätat team av jurister och övriga medarbetare. Vi arbetar nära våra klienter för att förstå deras verksamhet och kommersiella miljö. Våra fokusområden är Corporate och M&A, immaterialrätt och tvistelösning men byrån besitter även hög kompetens inom andra verksamhetsområden såsom såsom kapitalmarknadsrätt, fastighetsrätt och finansiering. I dagsläget är vi ca 35 personer.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram