Trainee till vår Corporate- och M&A-grupp (extrajobb för juriststudent) 205 visningar0 ansökningar

Världen har aldrig rört sig snabbare än nu och på Bird & Bird fokuserar vi på att hjälpa företag att navigera rätt i det föränderliga digitala landskapet – oavsett om det gäller immateriella rättigheter, privat eller publik M&A, IPOs, dataskydd, regulatoriska frågor, kommersiella avtal, finansiering, skatt, tvister eller arbetsrätt. Affärer stannar sällan inom Sveriges gränser och därför finns Bird & Birds medarbetare på 29 kontor i 20 länder runt om i världen.

Är du juriststudent och vill arbeta på en internationell advokatbyrå där samarbete, kvalitet, jämställdhet, innovation och legal tech spelar en nyckelroll? Ta då chansen att bli en del av Bird & Bird i Stockholm!

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som vill jobba extra i vår Corporate- och M&A-grupp vid sidan av studierna på juristutbildningen. I denna roll kommer du att få arbeta med utvecklande och varierande arbetsuppgifter. Du får även lära känna Bird & Bird som byrå och bygga upp ditt kontaktnät inom Bird & Birds globala nätverk.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Upprätta bolagshandlingar
  • Bistå i transaktioner
  • Kvalificerade rättsutredningar
  • Hjälpa till vid bolagsstämmor
  • Skriva artiklar
  • Översättningar
  • Ta hand om fysiska akter och hjälpa till med arkivering

Tjänsten omfattar arbete ca 1–2 dagar per vecka med start enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi dig?

Som trainee hos oss får du en fadder som finns till för att stötta och vägleda dig i din roll. Vid starten kommer du också att få genomgå Bird & Birds introduktionsprogram.

Du har möjlighet att bygga ett gediget nätverk genom att arbeta med ledande juridiska experter inom olika områden såväl i Sverige som internationellt.

Den internationella dimensionen är en del av den dagliga verksamheten och oavsett var i världen du arbetar präglas alla våra kontor av en gemensam företagskultur. På Bird & Bird arbetar vi även aktivt med jämställdhet och pro bono-uppdrag.

Vem är du?

Vi söker främst dig som har avslutat termin 6 på juristutbildningen. Du har utmärkta studiebetyg och behärskar såväl svenska som engelska obehindrat. Du vill testa på att arbeta med affärsjuridik och har ett intresse för näringslivet.

Som person är du strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är en lagspelare med högsta fokus på att vi tillsammans ska leverera bästa möjliga service och rådgivning till våra klienter. Du är nyfiken och finner energi i goda resultat och nöjda klienter samt kollegor.

Ansök

Ansök genom att skicka in CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet och i övrigt relevanta intyg/betyg. Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2021.

Hanteringen av ansökningar och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram mot att få dina handlingar så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Hans Svensson, Partner
hans.svensson@twobirds.com

Sofia Ekeryd, Associate
sofia.ekeryd@twobirds.com

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Bird & Bird har ett strategiskt fokus på teknik- och IP-intensiva branscher. Vi är en av de ledande advokatbyråerna i världen inom IT-, telekom-, media-, energi-, och flygbranscherna. Bland våra klienter finns flera av världens idag mest innovativa företag. Med 29 kontor i 20 länder är den internationella dimensionen en del av vardagen, oavsett om du som medarbetare finns i Stockholm, Hong Kong eller London så präglas vi av samma företagskultur.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram