Talangpool – arbeta extra med juridik under dina studier 687 visningar0 ansökningar

Har du läst minst fyra terminer på juristprogrammet, är nyfiken på byrålivet och vill arbeta extra med affärsjuridik under dina studier? Vad kul, då kan vi erbjuda dig en möjlighet att arbeta på en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer! Att arbeta extra hos oss är en fantastisk möjlighet att få in en fot i vår verksamhet. Som en del av Cederquists talangpool kommer du att tillhöra en av våra verksamhetsgrupper och arbetsuppgifterna kan likställas med sådana som våra junior associates utför.

Om tjänsten
Som anställd i vår talangpool kommer du att vara timanställd i en av våra verksamhetsgrupper. Tillsammans med ansvarig associate kommer du överens om när och hur mycket du ska arbeta. Arbetet kommer att styras av din tillgänglighet  och behovet av avlastning i verksamhetsgruppen. Det finns inget krav på ett visst antal timmar i veckan men för att båda parter ska uppleva att det skapar nytta tror vi att ett par timmar i veckan ger bäst förutsättningar.

Arbetsuppgifterna är blandade och kan likställas med sådana som våra junior associates utför. Nivån på uppgifterna kommer att anpassas efter din kompetens och tidigare erfarenheter.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst minst fyra terminer på juristprogrammet i Stockholm eller Uppsala. Dina framstående akademiska meriter är en god början, men vi värdesätter även affärsmannaskap, ödmjukhet, samarbetsförmåga, lyhördhet och erfarenhet förvärvad utanför den juridiska världen. Oavsett hur långt du har kommit i din utbildning så ser vi att du vill utvecklas och fördjupa dina kunskaper inom affärsjuridik.

Vad erbjuder vi?
Att arbeta extra i vår talangpool ger dig en bra plattform att knyta värdefulla kontakter med oss som arbetsgivare och det är samtidigt en möjlighet för dig att prova på rollen som affärsjurist. Vår speciella ”Cederquist-anda” skapas under ett tak i centrala Stockholm, vilket uppmuntrar och stimulerar erfarenhetsutbyten, samarbete, personlig utveckling samt naturligtvis trivsel som innebär att vi samtidigt har kul när vi är på jobbet. Att arbeta extra i vår talangpool präglas av förtroende och ansvar. Ditt arbete och utveckling hos oss följs upp och stäms av kontinuerligt tillsammans med ansvarig associate och HR. Det ligger lika mycket i vårt intresse som i ditt att du ska utvecklas i linje med dina intressen och önskemål.  

Ansökan
I din ansökan vill vi gärna ha CV, personligt brev och betyg från juristprogrammet. Ditt personliga brev ska ge en kort summering av din personliga profil och dina framtidsplaner samt en motivering till varför du är intresserad av och passar för vår talangpool.

Har du frågor kontakta HR-Specialist Angelica Ljung, +46 739 60 66 89 eller angelica.ljung@cederquist.se.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Cederquist är en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vi är 95 jurister under ett och samma tak i centrala Stockholm som med våra specialistkunskaper tillsammans erbjuder kompetens inom alla affärsjuridiska områden. Cederquist jobbar i en modern struktur med ett starkt klientfokus och ett proaktivt och dynamiskt förhållningssätt till affärerna och marknaden.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram