Svenska föreningen för IT och Juridiks (SIJU) stipendium 341 visningar0 ansökningar

Skriver du examensarbete inom IT och juridik? Ansök då om Svenska föreningen för IT och Juridiks (SIJU) stipendium på 15 000 kr.

SIJU delar årligen ut två stipendium varje år till bästa examensarbete inom följande två kategorier:

– Examensarbete i form av uppsats där juridik och IT är centralt eller,
– Examensarbete som i en skiss, systemlogotyp eller som på något sätt beskriver hur en teknisk lösning kan hantera juridiska frågor.

Ansökan ska vara inne senast den 20 januari 2019 och får inte vara äldre än ett år räknat från sista ansökningsdag.

För mer information besök SIJUs hemsida https://siju.se/stipendier/

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Svenska föreningen för ADB och juridik (ADBJ) bildades 1981 och är en oberoende, ideell organisation för dig med intresse för området informationsteknik och juridik. Sedan 2015 heter heter föreningen Svenska föreningen för IT och juridik och verkar för att samhällsdebatten om informationsteknikens rättsliga problem kan föras på saklig grund. Genom föreningens verksamhet har du möjlighet både att utbyta erfarenheter, knyta kontakter och skaffa dig aktuell kunskap inom verksamhetsområdet.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram