Summer trainee 2020 843 visningar0 ansökningar

Varje sommar erbjuder vi studenter på juristprogrammet möjligheten att få arbeta hos oss som sommartraineer. Det sex veckor långa traineeprogrammet ger dig en praktisk introduktion till affärsjuridik och rollen som affärsjurist samtidigt som det ger dig insikt i hur det är att arbeta på en ledande affärsjuridisk advokatbyrå.

Som sommartrainee får du också möjlighet att utvidga ditt kontaktnät genom att lära känna juristerna på vårt kontor och de andra traineerna.

Vi söker juridikstuderande som vill prova på rollen som affärsjurist. Du ska ha avslutat termin sex innan sommartraineeperioden påbörjas.

Vi tror att du är en skicklig juridikstudent med goda juridik- och språkkunskaper som har ett starkt intresse för affärsjuridik och advokatrollen. Du har en positiv grundinställning, gillar att knyta nya kontakter och är förtroendeingivande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom engagemang och samarbetsförmåga. Du trivs med att ta stort eget ansvar och egna initiativ samtidigt som du har en utpräglad teamkänsla.

Tror du att vi passar för varandra? Då ser vi fram emot att få kontakt med dig! Du är varmt välkommen att skicka din ansökan senast den 5 januari 2020, men intervjuer sker fortlöpande så skicka din ansökan redan nu.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Erik Fahlgren på +46-8-578 450 00.

 

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Hammarskiöld & Co är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik. Byrån anlitas frekvent av stora företag och myndigheter och verksamheten har en stark internationell prägel. Våra fokusområden är företagsförvärv och börsrätt, bank och finans, kommersiella tvister, IT- och immaterialrätt samt EU- och konkurrensrätt. Vi sitter i vackra lokaler belägna vid Skeppsbron i Gamla Stan.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram