Vi rekryterar – är du vår nya studentjurist? 657 visningar0 ansökningar

Har du ett brinnande intresse för skatterätt? Vill du göra skillnad och samtidigt utvecklas som jurist? Då ska du söka jobb som studentjurist hos oss på Rättvis skatteprocess.

En av våra kollegor går nu vidare till nya utmaningar efter det att hon tar examen vid årsskiftet. Därför söker Rättvis skatteprocess nu en till två studentjurister som ska bistå i vårt vardagliga arbete. Arbetsuppgifterna innebär men är inte begränsade till att göra analyser av inkommande fall, sköta kontakter med studentföreningar på universiteten och skriva rapporter om olika skatterättsliga frågor. Vi ger dig en möjlighet att tillämpa skatterätt samtidigt som du också lär dig om kommunikation och påverkansarbete. Arbetet utförs på distans men möten förekommer i Stockholm.

Vi söker dig som:

  • Läst minst sex terminer på juristprogrammet (kurser i skatterätt och förvaltningsrätt är ett krav).
  • Besitter en god analytisk förmåga och uppvisat utmärkta studieresultat.
  • Har en vilja att göra skillnad och ett brinnande intresse för skatterätt.

Om oss

Rättvis skatteprocess är en oberoende insamlingsstiftelse som kostnadsfritt hjälper privatpersoner och småföretagare som blivit orättvist behandlade i skatteprocessen att tillvarata sina rättigheter. Verksamheten finansieras av donationer från privatpersoner och företag. Verksamheten lanserades i december 2016.

Om ansökan

Skicka personligt brev, CV samt betyg till Carl Göransson, vd för Rättvis skatteprocess, på mejladress carl.goransson@rattvisskatteprocess.se. Bakgrund eller kunskap inom kommunikation och/eller bildbehandlingsprogrammet är meriterande men inte nödvändigt. Sista ansökningsdag är 15 januari, men urvalet görs löpande och tjänsten/tjänsterna kan bli tillsatta tidigare.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Rättvis skatteprocess är en oberoende insamlingsstiftelse som kostnadsfritt hjälper privatpersoner och småföretagare som blivit orättvist behandlade i skatteprocessen att tillvarata sina rättigheter. Verksamheten finansieras av donationer från privatpersoner och företag.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram