Sommartrainee 2021 – Stockholm/Atlanta 308 visningar0 ansökningar

Nu söker vi en sommartrainee inför 2021. Vårt sommartraineeprogram erbjuder dig en unik möjlighet att få en första inblick i den affärsjuridiska verksamheten i såväl Sverige som i USA.

Om oss

Kilpatrick Townsend är en amerikansk affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 21 kontor varav 17 kontor i USA och ett vardera i Stockholm, Beijing, Shanghai och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Här arbetar 50 personer varav 35 är jurister. Det råder en familjär stämning hos oss och vi månar om att alla ska känna arbetsglädje och trivsel.

Vi är en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de ofta komplicerade affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient erbjuds ett personligt omhändertagande med fokus på goda och långsiktiga relationer.

Vi värdesätter våra medarbetares personliga utveckling och vi tror att en kombination av intressanta uppdrag, bra ledarskap, goda utbildningsmöjligheter och ett bra arbetsklimat skapar goda förutsättningar för våra medarbetare att utvecklas till framgångsrika och skickliga jurister.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att få arbeta med spännande ärenden i byråns olika verksamhetsgrupper tillsammans med våra delägare och övriga medarbetare. Tjänsten sträcker sig över åtta veckor under juni – juli 2021 varav tre veckor tillbringas på vårt kontor i Atlanta och fem veckor på vårt Stockholmskontor. Detta ger dig en första inblick i den affärsjuridiska verksamheten i såväl Sverige som i USA. I Atlanta får du även delta i flera sociala aktiviteter såsom sportevenemang, konserter, mottagningar, utflykter och välgörenhetsprojekt. Under hela din traineetid finns, utöver övriga trevliga kollegor, två dedikerade handledare tillhands som du kan bolla idéer och tankar med. Dina handledare kommer att säkerställa att din tid hos oss blir så bra som möjligt.

Kvalifikationer

För att söka tjänsten har du, vid tjänstens tillträde, läst minst sex terminer på juristprogrammet. Du har goda betyg och behärskar det engelska språket väl. För oss är din personlighet minst lika viktig som att du har goda akademiska meriter.

Frågor?

Om du har frågor, kontakta gärna HR-ansvarig Jessica Ahlsén, telefon 08-505 646 43 alt. jahlsen@kilpatricktownsend.com eller advokat Anna Palmgren,  telefon 08-505 646 68 alt. apalmgren@kilpatricktownsend.com.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum är den 30 november 2020. Tjänsten tillsätts först när ansökningstiden har gått ut men då ansökningarna hanteras fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela annonsen
Kilpatrick Townsend är en affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 21 kontor varav 17 kontor i USA och ett vardera i Stockholm, Beijing, Shanghai och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Här arbetar 50 personer varav 35 är jurister. Det råder en familjär stämning hos oss och vi månar om att alla ska känna arbetsglädje och trivsel. Vi är en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de ofta komplicerade affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient erbjuds ett personligt omhändertagande med fokus på goda och långsiktiga relationer.
Lär känna oss
Fler annonser från Kilpatrick Townsend

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram