Sommarnotarie till Real Advokatbyrå 578 visningar0 ansökningar

Real Advokatbyrå är en affärsjuridisk byrå med fokus på företags- och fastighetstransaktioner och kommersiell fastighets- och hyresrätt. Byråns medarbetare har mångårig erfarenhet av att arbeta med komplexa svenska och internationella affärsjuridiska frågeställningar inom ramen för fastighetstransaktioner, företagsförvärv, investeringar och finansieringar, men även inom allmän bolagsrätt. Vi söker nu en juridikstuderande för tjänstgöring som sommarnotarie under sex veckor sommaren 2020 med start i juni. Byrån sitter i lokaler på Kungsgatan i Stockholm.

Vi söker dig som har avklarat grundkurserna i fastighetsrätt och associationsrätt och är intresserad av att få en praktisk inblick i dessa rättsområden. Du kommer att få möjlighet att arbeta med både större och mindre klienter som byrån företräder och bl.a. assistera i transaktioner och genomföra enklare rättsutredningar. Som person är du noggrann, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Är du den vi söker erbjuds du en rolig och lärorik sommar hos en arbetsgivare med högt i tak och god stämning. Det kan även finnas möjlighet till fortsatt extraarbete vid sidan av studierna.

Skicka din ansökan innehållande personligt brev, CV och betyg så snart som möjligt via vår hemsida. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl Svensson, 072 373 03 53, cs@realadv.se, alternativt Fanny Davidsson, 072 373 03 54, fd@realadv.se. Ytterligare information om byrån hittar du på www.realadvokatbyra.se.

Sista ansökningsdag är den 1 december 2019.

 

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Real Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på fastighets-M&A, kommersiell fastighets- och hyresrätt och entreprenadrätt med en årlig transaktionsvolym på ca 20 miljarder kronor. Byråns medarbetare har mångårig erfarenhet av att arbeta med komplexa svenska och internationella affärsjuridiska frågeställningar inom ramen för fastighetstransaktioner, företagsförvärv, investeringar och finansieringar, men även inom allmän bolagsrätt. Real fortsätter sin expansion och söker ytterligare biträdande jurister.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram