Sommarnotarie – Glimstedt, Falun 343 visningar0 ansökningar

Flera av våra kontor erbjuder sommarnotarietjänster för dig som vill kombinera studier med arbete på byrå. Det finns även möjlighet att bli trainee på våra kontor i Stockholm eller Falun. Uppsatspraktik (ink APU och APS) erbjuder vi i Stockholm, Malmö, Örebro, Lund, Växjö, Göteborg, Norrköping, Falun och Norrköping. Läs mer på vår hemsida.

Som sommarnotarie hos oss kommer du att bistå byråns advokater och biträdande jurister med diverse juridiska och administrativa spörsmål. Huvudsakliga praktikuppgifter är att upprätta rättsutredningar men också uppgifter som att upprätta förslag till skrivelser, brev och avtal.

Som person bör du vara ansvarsfull, kreativ, noggrann, social och – inte minst – se en framtid som framgångsrik affärsjurist. Vi värdesätter engagemang och initiativtagande. Vi förutsätter att du har goda betyg och formulerar dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Vi ser gärna att du har någon form av anknytning till den stad eller närliggande region du söker dig till. Din ansökan bör innefatta personligt brev, CV med referenser, betyg och promemoria eller motsvarande inlämningsuppgift som du författat under din juristutbildning.

Falukontoret arbetar bl.a. med human- och affärsjuridik. Skicka dina ansökningshandlingar till Elin Karls, elin.karls@glimstedt.se. Vid frågor ring Elin på 023-481 00.

Dela annonsen
Advokatfirman Glimstedt är en av Sveriges största advokatbyråer med 14 kontor i Sverige och tre i Baltikum, tillsammans är vi fler än 260 medarbetare. Vi är en fullservicebyrå med stort fokus på affärsjuridik. Våra klienter är i allt väsentligt stora och medelstora svenska och internationella bolag, ägarledda bolag samt privatpersoner.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram