Sommarnotarie – Cederquist, Stockholm 520 visningar0 ansökningar

Cederquist är en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vi är 100 jurister under ett och samma tak i centrala Stockholm som med våra specialistkunskaper tillsammans erbjuder kompetens inom alla affärsjuridiska områden. Cederquist jobbar i en modern struktur med ett starkt kundfokus och ett proaktivt och dynamiskt förhållningssätt till affärerna och marknaden.

På byrån arbetar några av Sveriges främsta experter inom affärsjuridik. Experter som brinner för att förenkla kundens vardag och för att skapa möjligheter. Jurister som vet att det krävs mer för att göra kunden till vinnare. Att det krävs passion för varje uppdrag och förmåga att se helhet och göra det komplicerade enkelt. Organisationen symboliseras av engagerade medarbetare som vet att det krävs hunger, driv och flexibilitet för att ligga i framkant.

Vi anställer varje sommar juridikstuderande som är i slutskedet av sin utbildning. Som sommarnotarie får man under sex veckor möjlighet att, med en fadder som stöd, aktivt delta i det juridiska arbetet hos oss. Vi vill att du ska ha läst minst sex terminer för att kunna omsätta det du läst på universitetet. Du får en inblick i byrålivet och kan bygga upp ett kontaktnät med erfarna jurister för din framtida karriär.

Rekryteringsprocessen för sommarnotarier 2017 pågår mellan november och januari. Urvalet sker löpande och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan redan nu. I urvalet av ansökningar gör vi alltid en helhetsbedömning där vi bl.a. tittar på aktiviteter/arbete vid sidan av studierna, utlandserfarenhet, betyg, testresultat etc. I din ansökan vill vi gärna ha CV, personligt brev och betyg. Ditt personliga brev vill vi ska ge en kort summering av din personliga profil och dina framtidsplaner samt en motivering till varför du är intresserad av och passar för Cederquist.

Det stora antalet sökande till våra sommarnotarieplatser gläder oss verkligen men gör också urvalet extra svårt eftersom vi endast kan erbjuda ett fåtal platser.

Vid frågor är du välkommen att kontakta deirdre.net@cederquist.se 08-522 066 57.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Cederquist är en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vi är 95 jurister under ett och samma tak i centrala Stockholm som med våra specialistkunskaper tillsammans erbjuder kompetens inom alla affärsjuridiska områden. Cederquist jobbar i en modern struktur med ett starkt klientfokus och ett proaktivt och dynamiskt förhållningssätt till affärerna och marknaden.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram